Search
Close this search box.

Druk weekend voor de Zeister Muziekschool

Fotoserie – De zeister muziekschool had het laatste weekend van november  een druk programma. Tijdens moonlightshopping vulden zij hun eigen podium bij de Klinker op het Emmaplein. Hier lieten leerlingen van de Zeister Muziekschool hun beste muzikale kwaliteiten zien aan het winkelend publiek van de Moonlightshopping. Door de verbouwingen op het Belcour zat dit podium niet echt in de loop van het winkelend publiek. De musikanten en hun fans hadden in wel een gezellige avond met Chocolademelk en Gluhwein aangeboden door het Centrum Management. De oliebollenkraam aan de overkant van het Emmaplein deed goede zaken. Bekijk  en bestel alle foto’s van evenementen van de Zeister Muziekschool in onze Webshop

Optredens van de Zeister Muziekschool bandjes op tijdens de moonlightshopping
Optredens van de Zeister Muziekschool bandjes op tijdens de moonlightshopping
Optredens van de Zeister Muziekschool bandjes op tijdens de moonlightshopping
Optredens van de Zeister Muziekschool bandjes op tijdens de moonlightshopping

Band Sunday

Zondagmiddag en avond was het Band Afternoon en Band Night in de theaterzaal van de Klinker/Muziekschool. Hier presenteerden alle bandjes van de muziekschool zich aan hun fans. In de maand november hebben ruim 120 leerlingen in bandjes gespeeld. Onder leiding van een bandcoach van de Zeister Muziekschool leren zij zo samenspelen met muzikanten, die een ander instrument spelen. Dit zijn leerlingen van allerlei niveaus; een drummer van 7 tot een gevorderde bassist van 16. Op de muziekschool zijn er ook vaste bandjes die iedere week oefenen. Deze bandjes zijn onderdeel van de Music and Talent Academy.

Op zondag treden alle bandjes op en kan het publiek het resultaat van de afgelopen weken bewonderen. Daarnaast kan het publiek ook genieten van een spetterend optreden van de docentenband.

Komt allen kijken, luisteren en laat je ontroeren, verbazen door wat er allemaal op de Zeister Muziekschool speelt.

’s middags waren speelden vooral de jonge bandjes een nummer. ‘s Avonds waren de bandjes van de oudere jeugd aan de beurt. De middag, werd afgesloten door een optreden van de docenten band feat. Zanger Dion. Die als leerling van de muziekschool de band kwam aanvullen.

De docentenband met Dion gaven het avond programma meteen een swingende start met het nummer  ‘Living for The City’ van Stevie Wonder uit 1973. Hierna waren alle bandjes aan de beurt. Soms aangevuld met docent op bass. De bandjes kampen vooral met een tekort aan bassisten. Iedereen in Zeist is bij deze namens de muziekschool is voor een gratis proefles basgitaar. Deze oproep werd zowel tijdens het middag en het avond programma gedaan.

Bekijk  en bestel alle foto’s van evenementen van de Zeister Muziekschool in onze Webshop

OOZ__151129_M1B7314_Zeist_Mel_Boas OOZ__151129_M1B7327_Zeist_Mel_Boas OOZ__151129_M1B7333_Zeist_Mel_Boas OOZ__151129_M1B7354_Zeist_Mel_Boas OOZ__151129_M1B7397_Zeist_Mel_Boas OOZ__151129_M1B7438_Zeist_Mel_Boas OOZ__151129_M7B4302_Zeist_Mel_Boas OOZ__151129_M7B4290_Zeist_Mel_Boas OOZ__151129_M7B4283_Zeist_Mel_Boas OOZ__151129_M1B7657_Zeist_Mel_Boas OOZ__151129_M1B7523_Zeist_Mel_Boas

 

Programma Zeister Muziekschool

  • MidWinter Mini Concerts – diverse data ( 9, 11, 16, 18 en 19 december 15:30 – 16:15 in Idea Zeist) – Bibliotheek Zeist
  • Kerstconcert – 12 december (Oosterkerk om 15:00 uur)
  • Nieuwjaarsconcert – 17 januari 2016
  • Bekijk toekomstige evenementen van de Zeister Muziekschool in de agenda.

 


Kijk mee met OogOpZeist.nl

Oog op Zeist is een fotoblog met iedere dag nieuwe foto’s van Zeist en haar inwoners. Wij brengen de Gemeente Zeist  van Austerlitz tot Zeist in beeld, met leuke, ontroerende, spannende, spraakmakende, verdrietige, mooie en nieuwswaardige foto’s.

Volg OogOpZeist.nl  op Twitter of Facebook en kijk met ons mee! Heeft u een tip voor een item op OogOpZeist.nl? Bijvoorbeeld een open dag van uw club of vereniging.  Zolang het in Zeist  is, laat het weten! Geef het door via  http://oogopzeist.nl/contact/ !

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More