Search
Close this search box.

Workshop chocolade en bonbons maken – XMAS Edition

Jouw Marktplaats Zeist brengt op zaterdag 12 december een workshop om je vingers bij af te likken.  De Zeister Chocolade genieters kunnen onder leiding van onze Utrechtse Willy Wonka een workshop chocolade en bonbons volgen in jouw Marktraam.  – XMAS Edition. Wie droomt er niet van om uren met chocolade bezig te zijn?  Piet Keppel van Cuisine Corneille heeft een speciaal kerstprogramma samengesteld waaraan u kan deelnemen.

U gaat tijdens de workshop onder zijn bezielende leiding speciale kerstchocolade maken. Wat u maakt mag u natuurlijk meenemen om uw eigen famillie en vrienden mee te verrassen.  U gaat naar huis met ruim   900 gram aan zelf gemaakte bonbons en ander chocolade werk. Tijdens de workshop zal er voldoende koffie/thee en frisdrank voorradig zijn. En ondertussen natuurlijk ook een beetje chocolade snoepen/proeven.

Workshop Chocolade maken:
Wanneer: Zaterdag 12 december vanaf 11 uur.
Waar: Jouw Marktkraam Zeist, Steynlaan 36 te Zeist.
Prijs: €37.50

Aanmelden:
via zeist@jouwmarktkraam.nl of via p.keppel@casema.nl
Er is nog een beperkt aantal plaatsen over.

Cuisine Corneille Culinaire
Wevelaan 71, 3571 XT Utrecht
Tel. 030-2714514 of 06 509 244 72
www.cuisinecorneille.nl
p.keppel@casema.nl

Workshop Chocolade bonbons maken Xmas edition in jouw marktkraam
Workshop Chocolade bonbons maken Xmas edition in jouw marktkraam olv Piet Keppel

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More