Workshop chocolade en bonbons maken – XMAS Edition

Workshop Chocolade bonbons maken Xmas edition in jouw marktkraam

Jouw Marktplaats Zeist brengt op zaterdag 12 december een workshop om je vingers bij af te likken.  De Zeister Chocolade genieters kunnen onder leiding van onze Utrechtse Willy Wonka een workshop chocolade en bonbons volgen in jouw Marktraam.  – XMAS Edition. Wie droomt er niet van om uren met chocolade bezig te zijn?  Piet Keppel van Cuisine Corneille heeft een speciaal kerstprogramma samengesteld waaraan u kan deelnemen.

U gaat tijdens de workshop onder zijn bezielende leiding speciale kerstchocolade maken. Wat u maakt mag u natuurlijk meenemen om uw eigen famillie en vrienden mee te verrassen.  U gaat naar huis met ruim   900 gram aan zelf gemaakte bonbons en ander chocolade werk. Tijdens de workshop zal er voldoende koffie/thee en frisdrank voorradig zijn. En ondertussen natuurlijk ook een beetje chocolade snoepen/proeven.

Workshop Chocolade maken:
Wanneer: Zaterdag 12 december vanaf 11 uur.
Waar: Jouw Marktkraam Zeist, Steynlaan 36 te Zeist.
Prijs: €37.50

Aanmelden:
via zeist@jouwmarktkraam.nl of via p.keppel@casema.nl
Er is nog een beperkt aantal plaatsen over.

Cuisine Corneille Culinaire
Wevelaan 71, 3571 XT Utrecht
Tel. 030-2714514 of 06 509 244 72
www.cuisinecorneille.nl
p.keppel@casema.nl

Workshop Chocolade bonbons maken Xmas edition in jouw marktkraam

Workshop Chocolade bonbons maken Xmas edition in jouw marktkraam olv Piet Keppel

Voor Jou Uitgezocht

  • Ashley Lorena Spies
    11 december 2015 op 02:00

    37,50 sorry mij niet gezien waarom zo duur