Search
Close this search box.

150 Rennende Kerstmannen over de Slotlaan (SANTA RUN ZEIST 2015)

Zeist houdt zondag 20 december  een echte Santa Run. Het fenomeen Santa Run is overgewaaid uit Amerika. Met de Santa Run worden 2 goede doelen gesteund door de rotary. De goede doelen van de eerste Zeister Santa Run zijn : de Zeister wijkinloophuizen en de Nierstichting. Inmiddels zijn de eerste 150 inschrijvingen om als Kerstman, Santavrouw door het centrum te mogen rennen al opgehaald. Er is plek voor maximaal 250 deelnemers. 

De startnummers en kerstpakken kunnen vanaf 14 december worden afgehaald bij Kesler op de Voorheuvel 81-83 of bij Makelaardij Halbertsma van den Boom op de 2e Hogeweg 119 in Zeist. Als er nog pakken zijn kan er ook bij de start nog worden ingeschreven. Maar: Vol is Vol. Supporters en kijkers naar de run zijn altijd welkom. OogOpZeist maakt een beeldverslag.

De eerste Rotary Santa Run in Zeist vindt plaats op 20 december 2015

Route-Santa-run1-300x290PROGRAMMA

13.00 uur Verzamelen op het Marktplein ( Belcour) in Zeist

13.15 uur Warming – up

13.30 uur Startschot door wethouder Fluitman

14.15 uur Finish op het Marktplein

14.30 uur Versnapering op het plein

15.00 uur Prijsuitreiking

Meer info: Santa Run Zeist

* De parkeergelegenheid is zeer beperkt. Kom bij voorkeur te voet of op de fiets.


Kijk mee met OogOpZeist.nl

Oog op Zeist is een fotoblog met iedere dag nieuwe foto’s van Zeist en haar inwoners. Wij brengen de Gemeente Zeist  van Austerlitz tot Zeist in beeld, met leuke, ontroerende, spannende, spraakmakende, verdrietige, mooie en nieuwswaardige foto’s.

Volg OogOpZeist.nl  op Twitter of Facebook en kijk met ons mee! Heeft u een tip voor een item op OogOpZeist.nl? Bijvoorbeeld een open dag van uw club of vereniging.  Zolang het in Zeist  is, laat het weten! Geef het door via  http://oogopzeist.nl/contact/ !

© 2015 Mel Boas

 

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More