Search
Close this search box.

Brand in wooncentrum de Mirthehof brandweer rukt uit met groot materieel.

De zevende verdieping van zorgcentrum de Mirtehof aan de Molenweg werd vrijdagavond brand geconstateerd. De verdieping met 10 appartementen werd ontruimd. De brandweer gaf rond 21.30uur het sein ‘grote brand’ en rukte uit met groot materieel. De brand ontstond rond het luchtverversingssysteem op het dak.. Als snel stond het vol in de Molenweg materieel en kijkers.

Volgens de brandweer was de brand, die met veel rook gepaard ging, rond 22.00 uur onder controle. De bewoners zijn voor de zekerheid nagekeken door ambulancepersoneel. Bewoners van de vijfde en zesde verdieping konden weer terug in hun woningen. Bewoners van tien woningen op de zevende verdieping kunnen vrijdagavond niet meer terug vanwege rook- en waterschade. Zij worden elders in het complex opgevangen. Er raakte niemand gewond.  Rond 11 uur werd het einde van de brand gegeven door de veiligheidsregio.

Brand op de zevende verdieping van de Mirthehof op de Molenweg
Brand op de zevende verdieping van de Mirthehof op de Molenweg
Brand op de zevende verdieping van de Mirthehof op de Molenweg
Brand op de zevende verdieping van de Mirthehof op de Molenweg

Kijk mee met OogOpZeist.nl

Oog op Zeist is een fotoblog met iedere dag nieuwe foto’s van Zeist en haar inwoners. Wij brengen de Gemeente Zeist  van Austerlitz tot Zeist in beeld, met leuke, ontroerende, spannende, spraakmakende, verdrietige, mooie en nieuwswaardige foto’s.

Volg OogOpZeist.nl  op Twitter of Facebook en kijk met ons mee! Heeft u een tip voor een item op OogOpZeist.nl? Bijvoorbeeld een open dag van uw club of vereniging.  Zolang het in Zeist  is, laat het weten! Geef het door via  http://oogopzeist.nl/contact/ !

© 2015 Mel Boas

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More