Search
Close this search box.

Wie heeft de KNVB voetbal gepikt?

KNVB voetbal verdwenen uit de voortuin van het hoofdkantoor.

Er is een kleine krater voor de deur van het KNVB hoofdgebouw in Zeist naast de kerstboom. Is er iets ingeslagen? Geen wildcard voor het EK in Frankrijk volgend jaar? Helaas, onbekenden hebben de grote de grote witte Nike voetbal, die al jaren voor de deur ligt meegenomen. Het gevaarte van een paar honderd kilo blijkt dit weekend uit de voortuin van de KNVB te zijn ontvreemd.

Van de daders ontbreekt op dit moment ieder spoor. Zijn het aanhangers van Michel Platini uit het naast gelegen Napoleontische dorp Austerlitz? Een ludieke terroristische daad tegen de KNVB. Een vergeldingsactie tegen de Nederlandse voetbal organisatie en de rol, die haar voorzitter Michael van Praag heeft gespeeld bij bij ondergang van Sepp Blatter. Waardoor ook het hele proces rondom de val van de Franse voetbal bobo Michel Platini aan het rollen is gekomen.

Volgens de twee landelijke ochtend kranten is het volgende aan de hand: ,,Het gaat waarschijnlijk om een ludieke actie. Op een bordje dat op de plaats delict werd gevonden, stond in rijmvorm dat de bal in januari weer netjes terug gebracht zal worden. Voorlichter van de KNVB Bram Groot gaat er vanuit dat de bal in januari weer netjes op de middenstip in Zeist zal liggen.  “De KNVB vermoedt dat het gaat om een nieuwjaarsstunt en doet geen aangifte.”  Al eerder verdwenen de afgelopen jaren  grote objecten rond de jaarwisseling. In januari kwamen alle objecten gewoon weer op hun plek terug.

De voetbal van de KNVB is verdwenen
De voetbal van de KNVB is verdwenen
De Nike KNVB voetbal in betere tijdens het WK 2014
De Nike KNVB voetbal in betere tijdens het WK 2014

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More