Search
Close this search box.

Agressieve man houdt huis in Zeist.

Agressieve man, die vanochtend is opgepakt in het Parmentiersvak heeft op verschillende plaatsen in Zeist behoorlijk huisgehouden. Via social media komen er meldingen binnen van zijn activiteiten op de Steynlaan, Thorbeckelaan, Laan van Vollenhove. Op de Johan van Oldenbarnevelt laan gooide hij vanochtend vroeg express een fiets door het 4 meter brede raam van Bakkerij Pizzeria Al Wafae. Ook de ruit in de deur van de ernaast gelegen visboer moest het ontgelden

De Firma Buis Glass kwam ’s middags met 5 man een speciaal op maat gemaakte etalage ruit plaatsen. De ruit zat na een paar minuten weer op zijn plek.

De man kom worden aangehouden na een tip van een bewonder van de Warande, die hem op heterdaad betrapte bij een fietsen diefstal. Tijdens zijn arrestatie gedroeg de man zich erg agressief. De politie onderzoekt alle meldingen. Volgens een woordvoerder was de man onder invloed van verdovende middelen. Hij blijft voorlopig in hechtenis.

Oog op Zeist
Buis Glas uit utrecht komt ruit plaatsen
Oog op Zeist
5 man zetten ruit op zijn plaats.

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More