Agressieve man houdt huis in Zeist.

Agressieve man, die vanochtend is opgepakt in het Parmentiersvak heeft op verschillende plaatsen in Zeist behoorlijk huisgehouden. Via social media komen er meldingen binnen van zijn activiteiten op de Steynlaan, Thorbeckelaan, Laan van Vollenhove. Op de Johan van Oldenbarnevelt laan gooide hij vanochtend vroeg express een fiets door het 4 meter brede raam van Bakkerij Pizzeria Al Wafae. Ook de ruit in de deur van de ernaast gelegen visboer moest het ontgelden

De Firma Buis Glass kwam ’s middags met 5 man een speciaal op maat gemaakte etalage ruit plaatsen. De ruit zat na een paar minuten weer op zijn plek.

De man kom worden aangehouden na een tip van een bewonder van de Warande, die hem op heterdaad betrapte bij een fietsen diefstal. Tijdens zijn arrestatie gedroeg de man zich erg agressief. De politie onderzoekt alle meldingen. Volgens een woordvoerder was de man onder invloed van verdovende middelen. Hij blijft voorlopig in hechtenis.

Oog op Zeist

Buis Glas uit utrecht komt ruit plaatsen

Oog op Zeist

5 man zetten ruit op zijn plaats.

Voor Jou Uitgezocht

 • Hans Ooms
  6 januari 2016 op 21:00

  Hier in spanje weten ze wel raad met dit soort gasten

 • Evert Jan Foppen
  6 januari 2016 op 21:00

  Steven Van Dievoet

 • Sandra Portasse
  6 januari 2016 op 21:00

  Geef hem een genade shot zou ik zeggen. Kansloze figuren blehhhh 😖

 • Steven Van Dievoet
  6 januari 2016 op 22:00

  😬😬

 • Gerry Ten Haaft Jansen
  6 januari 2016 op 23:00

  De ruit laten betalen en het liefs dubbel glas ,wat een (lul)!!!!!!! 😩