Spinningmarathon voor het goede doel bij SportCity

De nieuwjaarsreceptie van SportCity Zeist had dit jaar een extra maatschappelijk tintje. Gedurende 5 uur lang werd er gefietst op spinningfietsen voor de Ghana Foundation. Onder leiding van spinning instructeurs Marja en Marvin werd er hard op de plek getrapt. De muziek werd verzorgd door DJ’s Don Cartel & Robert Danza. Per uur betaalden de deelnemers € 2,50. De bezoekers van de nieuwjaarsreceptie deden graag een duit in de pot voor de Ghana Foundation, zonder daarvoor een heleboel calorieën te hoeven verbranden.

Behalve de spinning-marathon ook nog releases van verschillende lessen. Zoals Sh’Bam, Bodycombat, BodyBalance, BodyPump en CXWorks. Er werd op de vrije zaterdagavond goed gesport bij SportCity. Zoals een van de instructrices tijdens de bodypump les zei. De muziek is goed, de kleding is ok alleen de hoeveel arbeid valt een beetje tegen als je normaal op de bank zit met een glaasje wijn.

Ook sporten bij SporCity Maak gebruik van de  speciale  Winteractie. (WinterActie City: Gratis inschrijven t.w.v. € 50,-Gratis sporten tot maart 2016, Gratis sportpakket)

Spinningmarathon tijdens nieuwjaarsreceptie bij SportCity Zeist

Marloes fietst denkbeeldig ook mee.

Spinningmarathon tijdens nieuwjaarsreceptie bij SportCity Zeist

Spinningmarathon tijdens nieuwjaarsreceptie bij SportCity Zeist

Spinningmarathon tijdens nieuwjaarsreceptie bij SportCity Zeist

Spinningmarathon tijdens nieuwjaarsreceptie bij SportCity Zeist

De nieuwe release van BodyPump krachttraining op de zaterdag avond

Spinningmarathon tijdens nieuwjaarsreceptie bij SportCity Zeist

De nieuwe release van BodyPump krachttraining op de zaterdag avond

Spinningmarathon tijdens nieuwjaarsreceptie bij SportCity Zeist

De nieuwe release van BodyPump krachttraining op de zaterdag avond

Spinningmarathon tijdens nieuwjaarsreceptie bij SportCity Zeist

BodyBalance de nieuwe release

Spinningmarathon tijdens nieuwjaarsreceptie bij SportCity Zeist

BodyBalance de nieuwe release

SportCity Zeist

SportCity Zeist is een gezellige health en fitnessclub met professionele begeleiding en een diversiteit aan faciliteiten, zoals fitness, groepslessen, wellness, zonnebank, kinderopvang en een gezellig City Café. Deze luxe sportschool is gelegen in Zeist West, vlakbij winkelcentrum de Clomp, en beschikt over een ruime parkeerplaats waar u gratis kunt parkeren.

SportCity biedt een prettige familiaire sfeer met een verscheidenheid aan faciliteiten, waaronder fitness, groepslessen, zonnebanken, wellnessfaciliteiten, kinderopvang en een gezellige horeca, Al onze medewerkers doen er alles aan om het u naar de zin te maken, of u nu druk aan het sporten bent óf ontspant in ons mooie SportCity Café.

Maak gebruik van onze fitness, stel met onze instructeurs uw eigen Personal Fitplan op of doe mee met onze leuke en effectieve groepslessen en kom daarna heerlijk tot rust in de sauna. Het is niet voor niets dat ruim 93% van onze leden ons aanbeveelt bij vrienden en kennissen. Dit zit allemaal bij het lidmaatschap inbegrepen.

Jullie OogOpZeist fotograaf is overigens al 20 jaar aan het sporten bij SportCity en heeft zich voorgenomen dat in 2016 meer te gaan doen.

contactgegevens
Godfried van Seijstlaan 35
3703 BR Zeist
030-691 84 00
zeist@sportcity.nl

Holland Ghana Foundation.
De stichting levert een bijdrage aan het verbeteren van de leefomstandigheden in Ghana, in het bijzonder die van de kinderen. Met schoon (drink)water, goede gezondheidszorg en scholing willen wij hen een betere toekomst bieden.


Kijk mee met OogOpZeist.nl

Oog op Zeist is een fotoblog met iedere dag nieuwe foto’s van Zeist en haar inwoners. Wij brengen de Gemeente Zeist  van Austerlitz tot Zeist in beeld, met leuke, ontroerende, spannende, spraakmakende, verdrietige, mooie en nieuwswaardige foto’s.

Volg OogOpZeist.nl  op Twitter of Facebook en kijk met ons mee! Heeft u een tip voor een item op OogOpZeist.nl? Bijvoorbeeld een open dag van uw club of vereniging.  Zolang het in Zeist  is, laat het weten! Geef het door via  http://oogopzeist.nl/contact/ !

© 2016 Mel Boas

 

 

Voor Jou Uitgezocht