Search
Close this search box.

Nieuw Team van Slot Zeist verwelkomt u in 2016

Nieuw team in slot zeist aan de slag. Hotel restaurant Figi en Oud Londen slaan handen in een.

Sinds het begin van 2016 is er een nieuw team aan de slag in Slot Zeist. Waarbij de belangrijke horeca bedrijven, die Zeist rijk is  met elkaar samenwerken. De samenwerking is er vooral op gericht dat Zeist maximaal gaat profiteren van de aantrekkingskracht van Slot Zeist

Het nieuwe team stelt zich tot doel:’Méér activiteiten en bezieling om mensen naar Slot Zeist te trekken. Dat is het plan van Figi en Oud London, die de handen ineen hebben geslagen en komend jaar samen de exploitatie van Slot Zeist verzorgen’.

Met Figi, Hotel Restaurant Oud London en Catering Oud London zijn er drie bedrijven waarmee Slot Zeist aan de man kan worden gebracht.

Oog op Zeist

Meer informatie op de website van SlotZeist

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More