Search
Close this search box.

De 7 Beste Blue Monday tips van Zeist (Welke tips heb jij?)

Vandaag is het zoals eerder gemeld Blue Monday, de meest depressieve dag van het jaar. Gisteren schreven wij in ons item Blue Monday morgen (Wat doe jij ertegen – Heb jij tips?) , waarom juist deze dag door velen als uiterst deprimerend wordt ervaren. Vandaag geven wij de beste tips om niet gegrepen te worden door de Januariblues en het Bluemonday virus. Wordt het overdag helemaal niks beloon je dan met de Blue Monday Biefstuk maaltijd voor (€11,– ) bij de Heren van Zeist

  1. Een jaar abonnement bij SportCity (Winteractie)
  2. Schrijf je  voor een cursus of workshop bij Centrum  Zijnsoriëntatie Zeist 
  3. Blue Monday Biefstuk maaltijd voor (€11,– ) bij de Heren van ZeistOog op Zeist
  4. Dagje boeken bij Omega Spa en Wellness, hét Total Well Being Center in Nederland in Soesterberg
  5. Lekker gaan lunchen bij het broodlokaal
  6. Koffie met zelfgemaakte gebak bij de Koffietafel
  7. Bekijk het filmpje ‘Ik heb een heel zwaar leven’ van Brigitte Kaandorp. Lekker relativerend en je bent zo weer opgebeurd door die malligheid van haar.

 

Oog op Zeist

 

 

 

 

 

 

Kijk mee met OogOpZeist.nl

Oog op Zeist is een fotoblog met iedere dag nieuwe foto’s van Zeist en haar inwoners. Wij brengen de Gemeente Zeist  van Austerlitz tot Zeist in beeld, met leuke, ontroerende, spannende, spraakmakende, verdrietige, mooie en nieuwswaardige foto’s.

Volg OogOpZeist.nl  op Twitter of Facebook en kijk met ons mee! Heeft u een tip voor een item op OogOpZeist.nl? Bijvoorbeeld een open dag van uw club of vereniging.  Zolang het in Zeist  is, laat het weten! Geef het door via  http://oogopzeist.nl/contact/ !

© 2016 Mel Boas

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More