Search
Close this search box.

Schoteltest van Ed op de van Oldenbarneveltlaan

Ed Bruissaard van Hutronic is druk met het testen van deze omgebouwde satelliet ontvanger op de van  Oldenbarneveltlaan. Regelmatig verlaat productmanager Ed Bruisaard de werkplaats bij Hutronic om zijn schotels te testen met vrij uitzicht op de hemel, waar alle omroepsatellieten hangen.. Ed heeft zojuist de schotel van dit automatische satelliet systeem vervangen. Nu controleert hij alle satellieten nog steeds goed gevonden kunnen worden. 

Hutronic op de van Oldenbarneveltlaan levert al 50 jaar oplossingen op het gebied van telecommunicatie, voor de zakelijke en particuliere markt. Zij leveren onder andere satelliet ontvangers particulieren. Dit zijn satelliet ontvangers voor thuisgebruik en ontvangers, die kunnen worden gemonteerd op caravan of camper. Zodat je op vakantie nooit verstoken bent van een stukje thuis televisie.

Ed nodigt u van harte uit om  langs te komen voor een demonstratie van de producten.
Van 21 tot 26 januari 2016 is Hutronic aanwezig op de Caravana beurs.

Oog op Zeist
De testopstelling op straat
Oog op Zeist
Op zoek naar een astra satelliet

 Hutronic

J.V.OLDENBARNEVELTLAAN 44
3705 HH ZEIST
ZAKELIJK: 030 – 69 99 100
CONSUMENTEN: 030 – 22 02 528
INFO@HUTRONIC.NL

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More