Search
Close this search box.

Deen Supermarkt geopend in de Clomp

Woensdag 20 januari liep Zeist uit om een kijkje te nemen in de nieuwe Deen Supermarkt in de Clomp. Op de plek waar voorheen de Nettorama was gevestigd, is sinds woensdag een filiaal geopend van de Hoornse Supermarktketen Deen. Dit is het 76ste filiaal van de Deen Supermarkt en eerste in de provincie Utrecht.

De supermarkt telt 826 vierkante meter vloeroppervlak. De winkel heeft een ruime bloemen- en plantenafdeling en een boetiek voor vleeswaren en brood. De  zeven kassa’s moeten zorgen voor korte wachtrijen. Op de eerste dag wilde dat niet helemaal lukken.  Deen Supermarkt heeft ongeveer 40 medewerkers van de Nettorama overgenomen. Bedrijfsleider Ronald van der Hout gaat samen met 64 medewerkers aan de slag in de winkel.

Historie
Cornelis Deen opende in 1933 een kruidenierswinkel in Hoorn. In 1953 opende de eerste zelfbedieningszaak in deze plaats de deuren. De afgelopen 20 jaar zijn 55 nieuwe filialen van start gegaan. De supermarktketen heeft 8.300 werknemers in 76 filialen.

Deen Supermarkt is nieuw in Zeist en de regio, daarom legt de openingsfolder het een en ander uit over de bijzondere aspecten van de Deen Supermarkt formule.  De vestiging in Zeist is de zuidelijkste vestiging in Nederland. Klanten krijgen in de openingsweek gratis slagroomsoesjes bij besteding van 20 euro of meer. In de openingsperiode zijn er diverse feestelijke acties. Bekijk hier de openingsfolder.

 

Kijkje nemen in de nieuwe supermarkt
Kijkje nemen in de nieuwe supermarkt
Opening Deen Supermarkt in de Clomp
Opening Deen Supermarkt in de Clomp
Verse jus behoort ook tot het assortiment
Verse jus behoort ook tot het assortiment
Makkelijke toegankelijke schappen voor iedereen
Makkelijke toegankelijke schappen voor iedereen
De meisjes van de Servicedesk
De meisjes van de Servicedesk
Kassa assistentie
Kassa assistentie
Een uitgebreide bloemen afdeling is kenmerkend voor Deen
Een uitgebreide bloemen afdeling is kenmerkend voor Deen
Filiaalmanager Ronald van der Hout legt wat uit op de brood afdeling
Filiaalmanager Ronald van der Hout legt wat uit op de brood afdeling
Filiaalmanager Ronald van der Hout kijkt tevreden terug op de eerste dag.
Filiaalmanager Ronald van der Hout kijkt tevreden terug op de eerste dag.

 

DEEN ZEIST

De Clomp 3104
3704KA Zeist
Telefoon:
Openingstijden

Maandag: 08:00 – 21:00
Dinsdag: 08:00 – 21:00
Woensdag: 08:00 – 21:00
Donderdag: 08:00 – 21:00
Vrijdag: 08:00 – 21:00
Zaterdag: 08:00 – 21:00
Zondag: 12:00 – 18:00

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More