It giet oan ! …. In Zeist nog even niet ?

In Haaksbergen is dinsdagavond de eerste marathon op natuurijs geschaatst. Wij willen in Zeist en Bunnik  ook wel weer eens lekker buiten schaatsen. Helaas lag de ijsbaan op Blikkenburg er een beetje hopeloos bij. Helaas was het bij de Kromme Rijn in Bunnik niet veel beter gesteld met de ijsbaan. De weersvoorspellingen uit buurgemeente de Bilt stemmen de Zeister schaatsliefhebbers ook al niet erg hoopvol voor het komende weekend. De temperaturen zullen overdag boven 0 graden zijn en s’nachts nauwelijks daaronder.

Als schaatsliefhebber moet je maar in het achterhoofd blijven houden dat de Elfstedentochten van 1985 en 1986 respectievelijk op 21 en 26 februari werden verreden. Jullie hebben dus nog even de tijd voordat we de winter van 2016 als verloren beschouwen.

Oog op Zeist

De schaatsbaan van Bunnik aan de kromme rijn

Oog op Zeist

Schaatsbaan op Blikkenburg

Zodra het stevig gaat vriezen  vind u informatie over de schaatsbanen van Zeist en Bunnik op de onderstaande websites:

Schaats en skeelerbaan Blikkenburg

IJsvereniging “De Nieënhof” – Bunnik

Zonder natuurijs schaatsen kan ook via: SIVZ: Schaats en Inline-skate Vereniging Zeist, 

 

 ZeistinBeeld.nl

 ZeistinBeeld.nl brengt dagelijks foto’s en verhalen over de gemeente Zeist en zijn kernen Austerlitz, Bosch en Duin, Den Dolder, Huis ter Heide en Zeist.  ZeistinBeeld.nl is de opvolger van OogopZeist.nl.  Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan  ZeistinBeeld.nl op Facebook  of volg ons op onze Twitterpagina, . Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@ZeistinBeeld.nl.
Auteursrechtelijk beschermd Het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van  ZeistinBeeld.nl zijn, tenzij anders vermeld, auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan eerst contact op met de redactie van  ZeistinBeeld.nl. Dat kan via onze contactpagina Voor prive gebruik zijn foto's te bestellen via onze Webshop op BoasPhoto.nl. De berichten van ZeistinBeeld.nl delen via Facebook of twitter mag wel, graag zelfs! © 2018 Mel Boas/Boasphoto.nl

Voor Jou Uitgezocht

%d bloggers liken dit: