Search
Close this search box.

It giet oan ! …. In Zeist nog even niet ?

In Haaksbergen is dinsdagavond de eerste marathon op natuurijs geschaatst. Wij willen in Zeist en Bunnik  ook wel weer eens lekker buiten schaatsen. Helaas lag de ijsbaan op Blikkenburg er een beetje hopeloos bij. Helaas was het bij de Kromme Rijn in Bunnik niet veel beter gesteld met de ijsbaan. De weersvoorspellingen uit buurgemeente de Bilt stemmen de Zeister schaatsliefhebbers ook al niet erg hoopvol voor het komende weekend. De temperaturen zullen overdag boven 0 graden zijn en s’nachts nauwelijks daaronder.

Als schaatsliefhebber moet je maar in het achterhoofd blijven houden dat de Elfstedentochten van 1985 en 1986 respectievelijk op 21 en 26 februari werden verreden. Jullie hebben dus nog even de tijd voordat we de winter van 2016 als verloren beschouwen.

Oog op Zeist
De schaatsbaan van Bunnik aan de kromme rijn
Oog op Zeist
Schaatsbaan op Blikkenburg

Zodra het stevig gaat vriezen  vind u informatie over de schaatsbanen van Zeist en Bunnik op de onderstaande websites:

Schaats en skeelerbaan Blikkenburg

IJsvereniging “De Nieënhof” – Bunnik

Zonder natuurijs schaatsen kan ook via: SIVZ: Schaats en Inline-skate Vereniging Zeist, 

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More