Search
Close this search box.

It giet oan ! …. In Zeist nog even niet ?

In Haaksbergen is dinsdagavond de eerste marathon op natuurijs geschaatst. Wij willen in Zeist en Bunnik  ook wel weer eens lekker buiten schaatsen. Helaas lag de ijsbaan op Blikkenburg er een beetje hopeloos bij. Helaas was het bij de Kromme Rijn in Bunnik niet veel beter gesteld met de ijsbaan. De weersvoorspellingen uit buurgemeente de Bilt stemmen de Zeister schaatsliefhebbers ook al niet erg hoopvol voor het komende weekend. De temperaturen zullen overdag boven 0 graden zijn en s’nachts nauwelijks daaronder.

Als schaatsliefhebber moet je maar in het achterhoofd blijven houden dat de Elfstedentochten van 1985 en 1986 respectievelijk op 21 en 26 februari werden verreden. Jullie hebben dus nog even de tijd voordat we de winter van 2016 als verloren beschouwen.

Oog op Zeist
De schaatsbaan van Bunnik aan de kromme rijn
Oog op Zeist
Schaatsbaan op Blikkenburg

Zodra het stevig gaat vriezen  vind u informatie over de schaatsbanen van Zeist en Bunnik op de onderstaande websites:

Schaats en skeelerbaan Blikkenburg

IJsvereniging “De Nieënhof” – Bunnik

Zonder natuurijs schaatsen kan ook via: SIVZ: Schaats en Inline-skate Vereniging Zeist, 

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More