Search
Close this search box.

Rabobank tekent founderschap overeenkomst met Samen voor Zeist en Samen voor De Bilt

Op maandag 18 januari werden de samenwerkingsovereenkomsten tussen de Rabobank Utrechtse Heuvelrug en Samen voor Zeist en Samen voor De Bilt verlengd. De Rabobank is al jaren founder van deze twee Samen voor vestigingen. De bank doet dit omdat zij betrokken is bij de regio en het belangrijk vindt een daadwerkelijke bijdrage te leveren aan de samenleving. De twee Samen voor vestigingen organiseerden dat alle medewerkers van de Rabobank, tijdens de Aandeel in elkaar week, aan de gang gingen bij diverse vrijwilligersprojecten. Zo bouwden zij tijdens werktijd een geitenhok en begeleidden zij bingo in een zorgcentrum voor ouderen. Daarnaast gaven zij in 2015 les op een middelbare school in Omgaan met geld en was de bank ook gastheer voor de beursvloer in maatschappelijk ondernemen van Samen voor De Bilt.

Samen voor Zeist en Samen voor De Bilt organiseren ontmoetingen tussen bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties. Zo stimuleren zij betrokken ondernemen in de gemeente en versterken zij de lokale samenleving. Wilt u als bedrijf zich ook maatschappelijk inzetten in Zeist of De Bilt? Neem dan contact op met Samen voor Zeist tel: 06-46074638 of Samen voor De Bilt tel. 06- 46064010

Vlnr: Joanne Penning (Samen voor De Bilt), Migchel Dirksen (Rabobank Utrechtse Heuvelrug), Katherina Casse (Samen voor Zeist)

Rabobank overeenkomst Samen voor De Bilt en Samen voor Zeist Foto: Hans Lebbe / HLP images
Rabobank overeenkomst Samen voor De Bilt en Samen voor Zeist
Foto: Hans Lebbe / HLP images

Kijk mee met OogOpZeist.nl

Oog op Zeist is een fotoblog met iedere dag nieuwe foto’s van Zeist en haar inwoners. Wij brengen de Gemeente Zeist  van Austerlitz tot Zeist in beeld, met leuke, ontroerende, spannende, spraakmakende, verdrietige, mooie en nieuwswaardige foto’s.

Volg OogOpZeist.nl  op Twitter of Facebook en kijk met ons mee! Heeft u een tip voor een item op OogOpZeist.nl? Bijvoorbeeld een open dag van uw club of vereniging.  Zolang het in Zeist  is, laat het weten! Geef het door via  http://oogopzeist.nl/contact/ !

© 2016 Hans Lebbe

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More