Search
Close this search box.

Rabo Ledenconcert met O.B.K. en Belle Perez.

Rabo Ledenconcert met O.B.K. en Belle Perez. Op vrijdagavond 15 januari had Rabobank Utrechtse Heuvelrug speciaal voor leden een Ledenconcert georganiseerd in Hotel Theater Figi te Zeist. Het concert werd die avond verzorgd door Koninklijk Harmoniegezelschap O.B.K. Zeist in samenwerking met zangeres Belle Perez.

Samen trakteerden zij het publiek op een avond vol warme en temperamentvolle muziek. In een muzikale show zong Belle Perez, begeleid door O.B.K., nummers als Enamorada, Que Viva La Vida en El Mundo Bailando. Het orkest, onder leiding van Arnold Span, bracht daarnaast onder andere enkele werken van Astor Piazzolla ten gehore.

Het publiek was enthousiast over het optreden en er werd nog lang nagepraat tijdens de borrel na afloop. Rabobank Utrechtse Heuvelrug kijkt terug op een geslaagd Ledenconcert met O.B.K. en Belle Perez.

Rabobank UHR Ledenconcert 2016 Figi Zeist Foto: Hans Lebbe / HLP images
Rabobank UHR Ledenconcert 2016 Figi Zeist
Foto: Hans Lebbe / HLP images
Rabobank UHR Ledenconcert 2016 Figi Zeist
Rabobank UHR Ledenconcert 2016 Figi Zeist
Rabobank UHR Ledenconcert 2016 Figi Zeist
Rabobank UHR Ledenconcert 2016 Figi Zeist
Rabobank UHR Ledenconcert 2016 Figi Zeist
Rabobank UHR Ledenconcert 2016 Figi Zeist
Rabobank UHR Ledenconcert 2016 Figi Zeist Foto: Hans Lebbe / HLP images
Rabobank UHR Ledenconcert 2016 Figi Zeist
Foto: Hans Lebbe / HLP images

Kijk mee met OogOpZeist.nl

Oog op Zeist is een fotoblog met iedere dag nieuwe foto’s van Zeist en haar inwoners. Wij brengen de Gemeente Zeist  van Austerlitz tot Zeist in beeld, met leuke, ontroerende, spannende, spraakmakende, verdrietige, mooie en nieuwswaardige foto’s.

Volg OogOpZeist.nl  op Twitter of Facebook en kijk met ons mee! Heeft u een tip voor een item op OogOpZeist.nl? Bijvoorbeeld een open dag van uw club of vereniging.  Zolang het in Zeist  is, laat het weten! Geef het door via  http://oogopzeist.nl/contact/ !

© 2016 Hans Lebbe

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More