Rabo Ledenconcert met O.B.K. en Belle Perez.

Rabo Ledenconcert met O.B.K. en Belle Perez. Op vrijdagavond 15 januari had Rabobank Utrechtse Heuvelrug speciaal voor leden een Ledenconcert georganiseerd in Hotel Theater Figi te Zeist. Het concert werd die avond verzorgd door Koninklijk Harmoniegezelschap O.B.K. Zeist in samenwerking met zangeres Belle Perez.

Samen trakteerden zij het publiek op een avond vol warme en temperamentvolle muziek. In een muzikale show zong Belle Perez, begeleid door O.B.K., nummers als Enamorada, Que Viva La Vida en El Mundo Bailando. Het orkest, onder leiding van Arnold Span, bracht daarnaast onder andere enkele werken van Astor Piazzolla ten gehore.

Het publiek was enthousiast over het optreden en er werd nog lang nagepraat tijdens de borrel na afloop. Rabobank Utrechtse Heuvelrug kijkt terug op een geslaagd Ledenconcert met O.B.K. en Belle Perez.

Rabobank UHR Ledenconcert 2016 Figi Zeist Foto: Hans Lebbe / HLP images

Rabobank UHR Ledenconcert 2016 Figi Zeist
Foto: Hans Lebbe / HLP images

Rabobank UHR Ledenconcert 2016 Figi Zeist

Rabobank UHR Ledenconcert 2016 Figi Zeist

Rabobank UHR Ledenconcert 2016 Figi Zeist

Rabobank UHR Ledenconcert 2016 Figi Zeist

Rabobank UHR Ledenconcert 2016 Figi Zeist

Rabobank UHR Ledenconcert 2016 Figi Zeist

Rabobank UHR Ledenconcert 2016 Figi Zeist Foto: Hans Lebbe / HLP images

Rabobank UHR Ledenconcert 2016 Figi Zeist
Foto: Hans Lebbe / HLP images

Kijk mee met OogOpZeist.nl

Oog op Zeist is een fotoblog met iedere dag nieuwe foto’s van Zeist en haar inwoners. Wij brengen de Gemeente Zeist  van Austerlitz tot Zeist in beeld, met leuke, ontroerende, spannende, spraakmakende, verdrietige, mooie en nieuwswaardige foto’s.

Volg OogOpZeist.nl  op Twitter of Facebook en kijk met ons mee! Heeft u een tip voor een item op OogOpZeist.nl? Bijvoorbeeld een open dag van uw club of vereniging.  Zolang het in Zeist  is, laat het weten! Geef het door via  http://oogopzeist.nl/contact/ !

© 2016 Hans Lebbe

Voor Jou Uitgezocht