Opendag 2016 bij KSG de Breul

Verschillende Zeister middelbare scholen hadden afgelopen weken open dagen. Dit weekend kon je onder andere terecht bij KSG de Breul en het Openbaar lyceum Zeist Schoonoord. Bij de opendag van KSG de Breul kwam ongeveer 4000 bezoekers een kijkje nemen in de school. Vrijdag avond waren er 1600 bezoekers. Op zaterdag ochtend kwamen 2400 mensen een kijkje nemen. Zij konden kennis maken met de verschillende aspecten van het middelbare school onderwijs op deze school.

Het komende jaar is er plek voor leerlingen in 10 brugklassen. In het schooljaar 2015/2016 waren dit 12 klassen. Indien de vraag het aanbod overtreft zal er geloot worden. Hoe de loting in zijn werk gaat leest u onder aanmelden op de site van Ksg De Breul.

De scholen pakken tijdens open dagen altijd extra uit om te laten zien hoe leuk het er is. Iedereen, die binnenkwam kreeg een plattegrond en een leerling mee om ze rond te leiden door de lokalen. De activiteiten, waren onder andere proefjes doen in het NASK lokaal en klauteren in de gymzaal.

Voorbereiding voor de LAN Partij van volgende week

Voorbereiding voor de LAN Partij van volgende week

Racen tegen de computer

Racen tegen de computer

Open dagen bij Ksg de Breul

Open dagen bij Ksg de Breul

Open dagen bij Ksg de Breul

de klimmuur in de gymzaal

Open dagen bij Ksg de Breul

Nask proefjes

Open dagen bij Ksg de Breul

portrettekenen

Open dagen bij Ksg de Breul

portrettekenen

Open dagen bij Ksg de Breul

Kleding maken voor de musical

Open dagen bij Ksg de Breul Open dagen bij Ksg de Breul

Voor Jou Uitgezocht