Search
Close this search box.

Opendag 2016 bij KSG de Breul

Verschillende Zeister middelbare scholen hadden afgelopen weken open dagen. Dit weekend kon je onder andere terecht bij KSG de Breul en het Openbaar lyceum Zeist Schoonoord. Bij de opendag van KSG de Breul kwam ongeveer 4000 bezoekers een kijkje nemen in de school. Vrijdag avond waren er 1600 bezoekers. Op zaterdag ochtend kwamen 2400 mensen een kijkje nemen. Zij konden kennis maken met de verschillende aspecten van het middelbare school onderwijs op deze school.

Het komende jaar is er plek voor leerlingen in 10 brugklassen. In het schooljaar 2015/2016 waren dit 12 klassen. Indien de vraag het aanbod overtreft zal er geloot worden. Hoe de loting in zijn werk gaat leest u onder aanmelden op de site van Ksg De Breul.

De scholen pakken tijdens open dagen altijd extra uit om te laten zien hoe leuk het er is. Iedereen, die binnenkwam kreeg een plattegrond en een leerling mee om ze rond te leiden door de lokalen. De activiteiten, waren onder andere proefjes doen in het NASK lokaal en klauteren in de gymzaal.

Voorbereiding voor de LAN Partij van volgende week
Voorbereiding voor de LAN Partij van volgende week
Racen tegen de computer
Racen tegen de computer
Open dagen bij Ksg de Breul
Open dagen bij Ksg de Breul
Open dagen bij Ksg de Breul
de klimmuur in de gymzaal
Open dagen bij Ksg de Breul
Nask proefjes
Open dagen bij Ksg de Breul
portrettekenen
Open dagen bij Ksg de Breul
portrettekenen
Open dagen bij Ksg de Breul
Kleding maken voor de musical

Open dagen bij Ksg de Breul Open dagen bij Ksg de Breul

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More