Search
Close this search box.

Roy Luca opent nieuwe dojo van KVZ Karate Vereniging Zeist

Wethouder Roy Luca komt meetrainen met de Karate’s van KVZ, Karate Vereniging Zeist. KVZ, Karate Vereniging Zeist heeft sinds kort een nieuw onderkomen betrokken in chucky’s gym op de Godfried van Seistlaan. Zelf is Roy vroeger door zijn ouders op karate gestuurd om zijn tomeloze energie kwijt te raken en een stukje zelfbeheersing te leren. Als wijkwethouder is het voor Roy extra leuk dat de sportschool zich in zijn wijk gevestigd heeft.

De KVZ, Karate Vereniging Zeist is opgezet door leerlingen en docenten van de Bujutsu Academy. De Bujutsu Academy (Broertjes) stopte eind vorig jaar met haar activiteiten. Kickbokser Fred Slingerland van Chucky’s Gym Zeist had een zaaltje over en dat gebruikt KVZ nu als dojo, net als Yawara Judo Zeist en Shugyo Budo Ryu Jiu Jitsu. Alle 32 karateka’s zijn overgegaan naar de KVZ. De  twee docenten, Jeroen Foreman en Ruud Overhorst. gaan in de nieuwe Dojo lesgeven. De mat komt nog uit  de oude dojo. “We gaan hier verder waar we eind vorig jaar zijn opgehouden .  Op zaterdag 13 februari kan Zeist een kijkje komen nemen. Op die dag organiseren zij een open dag van de verschillende vechtsport disciplines.  Van 12.00 tot 15.00 uur worden er  Kickboksen, Judo, Jiujitsu en Karate demonstraties geven.

Everybody is Kung-Fu fighting
Everybody is Kung-Fu fighting
Oog op Zeist
Incasseren hoort erbij
Oog op Zeist
Het oude gevoel komt langzaam terug

Opendag

Chucky’s Gym is zich in zeer korte tijd aan het ontwikkelen als het vechtsportcentrum van Zeist. Naast Karate en Kickboksen worden er ook lessen gegeven in jiujitsu en judo door Shugyo Budo Ryu en Yawara Judo Zeist. Op  zaterdag 13 februari organiseren zij een open dag van de verschillende vechtsport disciplines.  Van 12.00 tot 15.00 uur worden er  Kickboksen, Judo, Jiujitsu en Karate demonstraties geven. Je mag ook zelf aan alles meedoen als je durft.

Clinic

Chucky’s Gym organiseert op dinsdag 26 januari zijn eerste kickboks en MMA clinic van 2016. Op dinsdag avond 26 januari van 19:00 tot 21:00 geven Samantha van Doorn en Jimmy (mma leraar) samen met een jujitsu ploeg les in hun sport. Wil je erbij zijn meld je dan aan via de Facebook pagina van Chucky’s Gym of Chucky’s Gym website.
De kosten zijn €2,–

Oog op Zeist

Lid worden? Kijk op: www.karatezeist.nl
Jongens en meisjes trainen op woensdag van 18.00-19.00 u., vrijdag van 16.30-17.30u. en zaterdag van 9.00 tot 10.00 uur; volwassenen op donderdag van 20.00 tot 21.30 uur en op zaterdag van 10.00-11.30 uur. Jeugd betaalt 20,- of 25,- euro per maand, voor 1 of 2x keer trainen; volwassenen 25,- en 30,- euro. KVZ werkt ook samen met het Jeugd Sport Fonds.

 

Chucky’s Gym
Godfried van Seijstlaan 37A, 3703 BR Zeist

Jun-jitsu:
info@shugyobudoryu.nl
http://www.shugyobudoryu.nl

Karate:
06 ‐ 4013 67 68
karatezeist@gmail.com
 www.karatezeist.nl

Kickboksen:
info@chuckysgymzeist.nl
Chucky’s Gym website.

Judo: 
ivoorjudo@gmail.com

Oog op Zeist
Karatedocent:..

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More