Search
Close this search box.

VroomVroom: Rodie en Thomas en hun mini motor

VroomVroom: Rodie en Thomas en hun motor. Scheuren op de Godfried van Seystlaan

Rodie en Thomas hebben samen een kleine motor. Hiermee scheuren ze rond. Hun circuit is het parkeerterrein op de Godfried van Seistlaan. Daar rondjes rijden en is best leuk. Het lijkt ze ook leuk om eens aan een echte wedstrijd op een circuit mee te doen. Wie weet komt het er nog eens van. Deze snelheidsduivels kunnen hun race kwaliteiten meten met andere snelle jongens op een mini motor.

Rodie en Thomas met motor
Rodie en Thomas met motor
Rodie op de motor
Rodie op de motor
Even overleg. Het is geen lekker weer we gaan binnen verder racen
Even overleg. Het is geen lekker weer we gaan binnen verder racen

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More