Search
Close this search box.

VroomVroom: Rodie en Thomas en hun mini motor

VroomVroom: Rodie en Thomas en hun motor. Scheuren op de Godfried van Seystlaan

Rodie en Thomas hebben samen een kleine motor. Hiermee scheuren ze rond. Hun circuit is het parkeerterrein op de Godfried van Seistlaan. Daar rondjes rijden en is best leuk. Het lijkt ze ook leuk om eens aan een echte wedstrijd op een circuit mee te doen. Wie weet komt het er nog eens van. Deze snelheidsduivels kunnen hun race kwaliteiten meten met andere snelle jongens op een mini motor.

Rodie en Thomas met motor
Rodie en Thomas met motor
Rodie op de motor
Rodie op de motor
Even overleg. Het is geen lekker weer we gaan binnen verder racen
Even overleg. Het is geen lekker weer we gaan binnen verder racen

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More