Search
Close this search box.

Natuurgeneeskundige praktijk Anoerac geopend

Het was koud en winderig tijdens de opening van de Natuurgeneeskundige praktijk Anoerac van Cynthia Matawlie. Toch was het voor haar een zeer warm moment Cynthia Matawlie.

Het was koud en winderig tijdens de opening van de Natuurgeneeskundige praktijk Anoerac van Cynthia Matawlie. Toch was het voor haar een zeer warm moment waarbij  cliënten en oud cliënten, familie, vrienden, Rotaryleden van Op Seyst en andere geïnteresseerden aanwezig waren. Zowel Cynthia Matawlie als Burgmeester Koos Janssen trotseerde de wind en hielden voor het Koetshuis, een speech over het belang van alternatieve geneeswijzen.

Cynthia legt uit wat haar drijvende krachten zijn.
Cynthia legt uit wat haar drijvende krachten zijn.
Samen met burgemeester Jansen knipt zij het lint door.
Samen met burgemeester Janssen verricht Cynthia de openingshandeling.

Voor Cynthia was het vestigen van een natuurgeneeskundige praktijk in het Koetshuis van Huize Scharweijde aan de Utrechtseweg een lang gekoesterde wens.  Als natuur geneeskundig therapeut hoopt Cynthia vurig op een goede  samenwerking tussen reguliere- en complementaire geneeskunde. De eerste contacten met fysiotherapeuten en huisartsen zijn er. Haar  behandelvormen zijn erop gericht de totale gezondheid van haar patiënten te optimaliseren.

Hierna verrichte zij samen met Burgemeester Koos Janssen de openingshandeling, door de het lint van de deur van het Koetshuis door te knippen. Hierna werd het feest voortgezet in Huize Schaerweijde. Hier werden de gasten verrast door het geweldige pianospel van Jan Vayne.

Jan Vayne speelt in de ruime hal van Huize Schaerweijde.
Jan Vayne speelt in de ruime hal van Huize Schaerweijde.

De bezieling in haar werk als therapeut van Cynthia Matawlie is terug te voeren tot haar Hindoestaanse afkomst en de levenswijsheid, die zij van haar ouders heeft meegekregen.  Met haar compassie en inlevingsvermogen streeft zij erna om zieke mensen te helpen en te helen.  Haar kracht zit onder andere in het begeleiden van ambiteuze ondernemende vrouwen. Hiervoor heeft zij een doelgericht behandelplan. Waarbij zij in 6 tot 12 weken de gevolgen (fysieke klachten, moe en uitgeblust, burn-out en slaapproblemen) van een hoge werkdruk en stress weet te behandelen. De praktijk in het koetshuis van Huize Schaerwijde sluit goed aan bij de wensen van deze doelgroep.

Anoerac en  Huize Schaerweijde Vastgoed zijn van plan om het koetshuis een complementair centrum van te maken. Hiervoor stellen zij extra faciliteiten ter beschikking. Zij nodigen andere alternatieve geneeskundige praktijken om contact op te nemen.

Volgens goed Hindoestaans gebruik hoort bij ieder feest een grote taart.
Volgens goed Hindoestaans gebruik hoort bij ieder feest een grote taart.

Natuurgeneeskundige praktijk Anoerac

Utrechtseweg 75
3702 AA Zeist
Tel. nr.: 06 45 11 60 78
E-mail: info@anoerac.nl

Huize Schaerwijde

Schaerweijde Vastgoed
Tel: 088-3865000
Email: contact@schaerweijdevastgoed.nl

 

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More