Search
Close this search box.

Wietplantage ontdekt in flat van de 2de portiek L-flat

Wielplantage opgerold in flat van het 2de portiek van de L-flat

Zeist Maandag avond 1 februari werd op de 10de etage van de L-flat een wietplantage ontdekt. De politie, Stedin en de opruim ploeg hebben de flat leeggehaald. De hele oogst werd nog voor de deur doorgedraaid. Zodat er na ongeveer 1,5 uur niets meer van over was.

Omwonende van de flat hadden al eerder bij woningbouw vereniging de Kombinatie geklaagd over een vreemde lucht. Hierbij hebben zij meerdere malen hun vermoedens kenbaar gemaakt. De Kombinatie heeft volgens de bewoners geen actie op de klachten ondernomen.  Op welke tip de politie nu in actie is gekomen wilde zij niet zeggen. Misschien is dit een eerste resultaat van de nieuwe opsporingssoftware, waarmee Stedin het specifieke energie verbruik van een plantage kan signaleren.

De bewoner is vastgezet op het politie bureau. Hij is in ieder geval zijn woning in de flat kwijt.

De hele oogst werd nog voor de deur doorgedraaid. Zodat er na ongeveer 1,5 uur niets meer van over was.
De hele oogst werd nog voor de deur doorgedraaid. Zodat er na ongeveer 1,5 uur niets meer van over was.

Kijk mee met OogOpZeist.nl

Oog op Zeist is een fotoblog met iedere dag nieuwe foto’s van Zeist en haar inwoners. Wij brengen de Gemeente Zeist  van Austerlitz tot Zeist in beeld, met leuke, ontroerende, spannende, spraakmakende, verdrietige, mooie en nieuwswaardige foto’s.

Volg OogOpZeist.nl  op Twitter of Facebook en kijk met ons mee! Heeft u een tip voor een item op OogOpZeist.nl? Bijvoorbeeld een open dag van uw club of vereniging.  Zolang het in Zeist  is, laat het weten! Geef het door via  http://oogopzeist.nl/contact/ !

© 2016 Mel Boas

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More