Search
Close this search box.

Sparrenarren maken carnavalsfeest in Heerewegen

Zaterdagmiddag 30 januari liet Prins Carnaval van de Sparrenarren zijn hele hofhouding uit Driebergen aanrukken om in Wooncentrum Heerenwegen met de bewoners carnaval te vieren. Na een aantal rondjes polonaise werden oorkondes uitgereikt aan verschillende bewoners en vrijwilligers. De dansmariekes maakte een dansje voor het publiek waarbij zij hun danstalent lieten zien. Na ongeveer een uurtje feestgedruis met bitterballen, haring, bier en advokaatjes was het carnavalsfeest voor de bewoners weer voorbij. Nog een kleine polonaise en een dansje in het rond van de carnavalsvierders. Daarna gingen de Sparrenarren op weg naar de uitgang.

Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist

Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist

 

Warande Wooncentrum Heerewegen is voor mensen met dementie en andere geheugenproblemen met een geïndiceerd zorgzwaartepakket 5 of 7. Voor mensen met dementie en bijkomende psychiatrische problematiek heeft Heerewegen een gespecialiseerde afdeling. Daarnaast is in Heerewegen plaats voor tijdelijk verblijf in de vorm van logeren, nachtopvang en revalidatie na een ziekenhuisopname

Kijk mee met OogOpZeist.nl

Oog op Zeist is een fotoblog met iedere dag nieuwe foto’s van Zeist en haar inwoners. Wij brengen de Gemeente Zeist  van Austerlitz tot Zeist in beeld, met leuke, ontroerende, spannende, spraakmakende, verdrietige, mooie en nieuwswaardige foto’s.

Volg OogOpZeist.nl  op Twitter of Facebook en kijk met ons mee! Heeft u een tip voor een item op OogOpZeist.nl? Bijvoorbeeld een open dag van uw club of vereniging.  Zolang het in Zeist  is, laat het weten! Geef het door via  http://oogopzeist.nl/contact/ !

© 2016 Mel Boas/Boasphoto.nl

 

Het leven is één groot feest, maar je moet wel zelf de slingers ophangen.

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More