Kunstenaar Peter Riezenbos exposeert in galerie Van Schaik

De broers Eddy en Berry van Schaik nodigden hun  klantenkring uit voor de opening van de expositie van de  kunstenaar Peter Riezenbos op vrijdagavond 5 februari.  Peter vertelde kort over zijn werk: de in Shanghai woonachtige Harderwijker is populair bij de Chinezen. Speciaal voor het Chinese Jaar van de Aap maakte hij een aantal werken voor de lokale markt. Aan de East China Normal University te Shanghai werkt hij aan zijn promotieonderzoek op het gebied van onderwijstechnologie .

Pieter Riezenbos vertelt over zijn eigen werk

Pieter Riezenbos vertelt over zijn eigen werk

De broers Eddy en Berry van Schaik

De broers Eddy en Berry van Schaik

 

Het leven van Peter Riezenbosch kende grote hoogtes en diepe dalen zoals hij zelf beschrijft in zijn boek ‘Van mavo tot Harvard’. Hij vertelt over zijn leerproblemen als ADHD-er en hoe hij deze heeft weten te overwinnen. Alle genodigden mochten een exemplaar van zijn boek, desgewenst gesigneerd, mee naar huis nemen.

Onder het genot van de hapjes van chefkok Björn Stukje en een lekker glaasje prosecco konden de gasten het werk van Peter bekijken. Eddy en Berry waren natuurlijk graag bereid om potentiële kopers te adviseren bij hun keuze. Het werk van Peter Riezenbos is gedurende de hele maand februari te zien in de galerie aan de 1e Dorpsstraat 5.

Oog op Zeist

De dames van het Stadsmuseum van Harderwijk

Oog op Zeist

De lagen in het werk van Peter Riezenbos

Oog op Zeist

 

Artgalerie Van Schaik & Van Schaik
1e Dorpsstraat 5
3701 HA Zeist

Woensdag t/m Zaterdag 12:00 - 17:00

Website van Peter Riezenbos en meer informatie over het boek: Van Mavo tot Harvard 

De bijzondere hapjes van Kok Stukjes

De bijzondere hapjes van chefkok Björn Stukje


Kijk mee met OogOpZeist.nl

Oog op Zeist is een fotoblog met iedere dag nieuwe foto’s van Zeist en haar inwoners. Wij brengen de Gemeente Zeist  van Austerlitz tot Zeist in beeld, met leuke, ontroerende, spannende, spraakmakende, verdrietige, mooie en nieuwswaardige foto’s.

Volg OogOpZeist.nl  op Twitter of Facebook en kijk met ons mee! Heeft u een tip voor een item op OogOpZeist.nl? Bijvoorbeeld een open dag van uw club of vereniging.  Zolang het in Zeist  is, laat het weten! Geef het door via  http://oogopzeist.nl/contact/ !

© 2016 Mel Boas/Boasphoto.nl
Redactie: Ingrid Wong/Krakeling Communicatie

 

Voor Jou Uitgezocht