Search
Close this search box.

42ste senioren carnaval in HT Figi groot succes

Maandag 8 februari werd  het senioren carnaval in HT FIGI gevierd. Alle tradionele elemeneten waren al weer voor de 42ste keer aanwezig bij dit jaarlijks terugkerende carnavalsfeest voor de oudere Zeistenaar. Wat begon als ‘bejaardenbal’ bij carnavalsvereniging De Slotnarren is uitgegroeid tot een jaarlijks carnavalsfeest met meer dan 500 bezoekers. Het werd een middag van de hollandse carnavals muziek gebracht door een aantal artiesten Zeist en Utrecht. Als versnaperingen mochten de advocaatjes, huzarensalades en bitterballen natuurlijk niet ontbreken. Één van de hoogte punten is de loterij waarbij ieder lot een prijs heeft. De prijzen worden beschikbaar gesteld door lokale ondernemers, die op deze manier helpen om dit jaarlijkse feest mogelijk te maken. Bekijk en bestel alle foto’s in de Boasphoto.nl Webshop

Iedereen doet zijn uiterste best om het op zijn meest carnavalesk uit te zien. Speciaal was ook dit jaar weer het groot aantal vrijwillers, die helpen om het feest mogelijk te maken, met het helpen en begeleiden van ouderen, het uitserveren van de hapjes en de drankjes en het uitdelen van de loterij prijzen.

Het hele jaar is Willem Verhoek bezig met de voorbereidingen van het feest, zoals het zoeken naar bedrijven en winkeliers voor de loterijprijzen en sponsoren voor de hapjes Ook als voorzitter van de Federation of European Carnaval and Culture (FECC) houdt Willem Verhoek zich al jarenlang bezig met het bevorderen van het carnaval en de cultuur op Europees niveau.

42ste Seniorencarnaval in Hotel Theater van de FECC weer groot succes
42ste Seniorencarnaval in Hotel Theater van de FECC weer groot succes
42ste Seniorencarnaval in Hotel Theater van de FECC weer groot succes
42ste Seniorencarnaval in Hotel Theater van de FECC weer groot succes
42ste Seniorencarnaval in Hotel Theater van de FECC weer groot succes
42ste Seniorencarnaval in Hotel Theater van de FECC weer groot succes
42ste Seniorencarnaval in Hotel Theater van de FECC weer groot succes
42ste Seniorencarnaval in Hotel Theater van de FECC weer groot succes
42ste Seniorencarnaval in Hotel Theater van de FECC weer groot succes
42ste Seniorencarnaval in Hotel Theater van de FECC weer groot succes
42ste Seniorencarnaval in Hotel Theater van de FECC weer groot succes
42ste Seniorencarnaval in Hotel Theater van de FECC weer groot succes
42ste Seniorencarnaval in Hotel Theater van de FECC weer groot succes
42ste Seniorencarnaval in Hotel Theater van de FECC weer groot succes
42ste Seniorencarnaval in Hotel Theater van de FECC weer groot succes
42ste Seniorencarnaval in Hotel Theater van de FECC weer groot succes
42ste Seniorencarnaval in Hotel Theater van de FECC weer groot succes
42ste Seniorencarnaval in Hotel Theater van de FECC weer groot succes
42ste Seniorencarnaval in Hotel Theater van de FECC weer groot succes
42ste Seniorencarnaval in Hotel Theater van de FECC weer groot succes

Bekijk en bestel alle foto’s in de Boasphoto Webshop

Kijk mee met OogOpZeist.nl

Oog op Zeist is een fotoblog met iedere dag nieuwe foto’s van Zeist en haar inwoners. Wij brengen de Gemeente Zeist  van Austerlitz tot Zeist in beeld, met leuke, ontroerende, spannende, spraakmakende, verdrietige, mooie en nieuwswaardige foto’s.

Volg OogOpZeist.nl  op Twitter of Facebook en kijk met ons mee! Heeft u een tip voor een item op OogOpZeist.nl? Bijvoorbeeld een open dag van uw club of vereniging.  Zolang het in Zeist  is, laat het weten! Geef het door via  http://oogopzeist.nl/contact/ !

© 2016 Mel Boas/Boasphoto.nl

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More