Search
Close this search box.

Drie nieuwe belbussen voor MeanderOmnium

MeanderOmnium heeft drie nieuwe belbussen, Trotse chauffeurs namen de bussen met het doorpikken ballonnen feestelijk mingebruik bij het Noorderpunt aan de Laan van Vollenhove

MeanderOmnium heeft drie nieuwe belbussen en dat is zaterdag 6 februari gevierd. Trotse chauffeurs namen de bussen met het doorpikken ballonnen feestelijk ingebruik. Directeur Erwin Hagen bedankte in zijn speech de Stichting Vrienden van MeanderOmnium, het Elize Mathildefonds en de Stichting Ondersteuning Zorg en Welzijn Zeist voor hun financiele steun. Ook sprak hij zijn trots uit over de vrijwillgers en beroepskrachten die zorgvuldig het project van de aankoop van de bussen verzorgd hebben. Wethouder Fluitman van de gemeente Zeist was ook aanwezig en benadrukte het belang van de belbussen. De feestelijke onthulling werd afgesloten met het uitdelen van een heerlijke belbussen-taart.

De chauffeurs van de belbussen
De chauffeurs van de belbussen

Vervoer van stoel-tot-stoel

De belbussen bieden vervoer van stoel-tot-stoel en zijn een aanvulling op het openbaar vervoer. Dagelijks rijden 45 vrijwillige chauffeurs en bijrijders ouderen, chronisch zieken en mensen met een beperking die (mogelijk) wat zorg nodig hebben naar elke gewenste plek in de gemeente Zeist of omgeving. Daarnaast verzorgen de belbussen het vervoer naar en van de dagbesteding van cliënten van de zorgorganisaties Warande en Vitras. De aandacht voor de klant en uitgebreide hulp bij in- en uitstappen is kenmerkend voor het vervoer met de belbus. Als een klant onverhoopt niet op het afgesproken tijdstip aanwezig is, wordt nagegaan wat de reden van afwezigheid is. Meer informatie over de belbussen en de reserveringsmogelijkheden is te lezen op

MeanderOmnium Vervoer Uit en Thuis.

De chauffeurs van de belbussen kunnen aan het werk met de nieuwe bussen
De chauffeurs van de belbussen kunnen aan het werk met de nieuwe bussen

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More