Emmaplein: nieuwe gevels en een nieuwe winkel

De verbouwing van de winkelpanden op het Emmaplein (het vroegere Belcour) is bijna klaar. De  gevels zijn naar voren gehaald waardoor de winkels beter in het zicht komen. De werklieden zijn druk met het afmonteren van de gevels en inpandig zijn ze druk met het egaliseren van de vloeren en het aanhechten van de muren.

De eerste ondernemer heeft zich inmiddels gemeld om een nieuwe winkel te openen. Binnenkort opent kledingzaak Mango haar deuren in Zeist.  Deze winkel in dames- en kinderkleding komt naast één van de doorgangen van wat nu nog V&D is.

Nog even en we zijn vergeten hoe het er vroeger uitzag. Deze aanpassingen zijn de eerste stap van de veranderingen die het centrum van Zeist de komende jaren zal doormaken. Lees meer over de ontwikkelingen van het Zeister centrum op centrumzeistvernieuwt.nl

Nieuwe gevels op Emmaplein bijna gereed

Nieuwe gevels op Emmaplein bijna gereed

Het pand van de Mango vestiging op Emmaplein

Het pand van de Mango vestiging op Emmaplein

Kijk mee met OogOpZeist.nl

Oog op Zeist is een fotoblog met iedere dag nieuwe foto’s van Zeist en haar inwoners. Wij brengen de Gemeente Zeist  van Austerlitz tot Zeist in beeld, met leuke, ontroerende, spannende, spraakmakende, verdrietige, mooie en nieuwswaardige foto’s.

Volg OogOpZeist.nl  op Twitter of Facebook en kijk met ons mee! Heeft u een tip voor een item op OogOpZeist.nl? Bijvoorbeeld een open dag van uw club of vereniging.  Zolang het in Zeist  is, laat het weten! Geef het door via  http://oogopzeist.nl/contact/ !

© 2016 Mel Boas/Boasphoto.nl

Redactie: Ingrid Wong/Krakeling Communicatie

Voor Jou Uitgezocht

 • Marjanne van Ravenswaay
  11 februari 2016 op 00:00

  Nou was ik helemaal ff lekker nat geregend . Niet aan klanten gedacht Gemeente ,wel aan de winkels. , overal zie je overdekt winkelen en Jullie halen het weg .?

 • Sandra Portasse
  11 februari 2016 op 00:00

  Nou de bestrating nog aanpakken op de Slotlaan en Emmaplein. Bij regen liggen er zoveel plassen dat je altijd in je schoenen loopt te soppen 😡

 • Sandra Portasse
  11 februari 2016 op 00:00

  Voor de deur bij de Blokker en Claires liggen tijdens regenbuien écht enorme plassen dat je poolstokhoog moet springen om die winkels binnen te komen zonder een waterballet in je schoenen…Het wordt steeds gekker 😔

 • Toos Van Grootveld V Beekhven
  11 februari 2016 op 14:00

  Overdekt winkelen kan niet meer in Zeist , het is er niet mooie op geworden , echt jammer.

 • Bob Lens
  11 februari 2016 op 18:00

  Ze kunnen wel verbouwen laat ze eerst maar eens zorgen dat de huren niet zo hoog worden ja en ziten onze verzekeringsmaatschappij bij die het verhogen dus daar de leegstand door en dan als het leeg staathoeven ze ook veel minder belastingen te betalenn.

 • Saskia Postma
  11 februari 2016 op 18:00

  Welllicht een idee om ook eens iets aan het parkeerbeleid te doen. In Bunnik, Driebergen, Baarn etc kun je allemaal gratis parkeren, Daar zou Zeist wellicht eens een voorbeeld aan kunnen nemen. En ook andere plaatsen voeren het in met succesvolle gevolgen qua winkelbezoek. Zou een mooie compensatie zijn al die leegstaande panden wat het winkelen er niet gezelliger op maakt in Zeist.

 • Richard Trijsburg
  11 februari 2016 op 20:00

  zonde hoor , je kan niet eens meer onder door lopen als het regend , en ook van het geld zo weg gegooid , hoop winkel eigenaren weg gegaan dat vind ik niet zo gek , die een toren hoge huur moeten betalen , er staan veel meer legen winkels . Het lijkt wel een spook dorp een afgebrand dorp word het.

 • %d bloggers liken dit: