Search
Close this search box.

Emmaplein: nieuwe gevels en een nieuwe winkel

De verbouwing van de winkelpanden op het Emmaplein (het vroegere Belcour) is bijna klaar. De  gevels zijn naar voren gehaald waardoor de winkels beter in het zicht komen. De werklieden zijn druk met het afmonteren van de gevels en inpandig zijn ze druk met het egaliseren van de vloeren en het aanhechten van de muren.

De eerste ondernemer heeft zich inmiddels gemeld om een nieuwe winkel te openen. Binnenkort opent kledingzaak Mango haar deuren in Zeist.  Deze winkel in dames- en kinderkleding komt naast één van de doorgangen van wat nu nog V&D is.

Nog even en we zijn vergeten hoe het er vroeger uitzag. Deze aanpassingen zijn de eerste stap van de veranderingen die het centrum van Zeist de komende jaren zal doormaken. Lees meer over de ontwikkelingen van het Zeister centrum op centrumzeistvernieuwt.nl

Nieuwe gevels op Emmaplein bijna gereed
Nieuwe gevels op Emmaplein bijna gereed
Het pand van de Mango vestiging op Emmaplein
Het pand van de Mango vestiging op Emmaplein

Kijk mee met OogOpZeist.nl

Oog op Zeist is een fotoblog met iedere dag nieuwe foto’s van Zeist en haar inwoners. Wij brengen de Gemeente Zeist  van Austerlitz tot Zeist in beeld, met leuke, ontroerende, spannende, spraakmakende, verdrietige, mooie en nieuwswaardige foto’s.

Volg OogOpZeist.nl  op Twitter of Facebook en kijk met ons mee! Heeft u een tip voor een item op OogOpZeist.nl? Bijvoorbeeld een open dag van uw club of vereniging.  Zolang het in Zeist  is, laat het weten! Geef het door via  http://oogopzeist.nl/contact/ !

© 2016 Mel Boas/Boasphoto.nl

Redactie: Ingrid Wong/Krakeling Communicatie

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More