Search
Close this search box.

Nieuwe straatverlichting op de Oude Arnhemseweg bij nacht

Nieuwe straatverlichting op de Oude Arnhemseweg bij nacht

De afgelopen week is er hard gewerkt om nieuwe straat verlichting te plaatsen op de Oude Arnhemseweg voor het Sanatorium. De lantaarnpalen met lesverlichting staat niet alleen langs de rijbaan. Er zijn ook lantaarnpalen geplaatst langs het fietspad.

De omwonenden vonden het wat vreemd dat een fotograaf in het donker langs de rijweg stond te fotograferen. Zij informeerden de politie, die met vierman sterk polshoogte kwam nemen. Ik heb de heren gerust kunnen stellen, dat ik met niets bijzonders bezig wa. Als je het effect van straat verlichting wil laten zien kan je dit alleen doen als het donker is, De mist en vochtigheid laten nog eens extra duidelijk het effect van de verlichting zien.

Nieuwe straatverlichting op de Oude Arnhemseweg bij nacht
Nieuwe straatverlichting op de Oude Arnhemseweg bij nacht

Twee automobilisten maakte meteen van de gelegenheid gebruik om een korte straatrace te houden.

Nieuwe straatverlichting op de Oude Arnhemseweg bij nacht
Nieuwe straatverlichting op de Oude Arnhemseweg bij nacht

Kijk mee met OogOpZeist.nl

Oog op Zeist is een fotoblog met iedere dag nieuwe foto’s van Zeist en haar inwoners. Wij brengen de Gemeente Zeist  van Austerlitz tot Zeist in beeld, met leuke, ontroerende, spannende, spraakmakende, verdrietige, mooie en nieuwswaardige foto’s.

Volg OogOpZeist.nl  op Twitter of Facebook en kijk met ons mee! Heeft u een tip voor een item op OogOpZeist.nl? Bijvoorbeeld een open dag van uw club of vereniging.  Zolang het in Zeist  is, laat het weten! Geef het door via  http://oogopzeist.nl/contact/ !

© 2016 Mel Boas/Boasphoto.nl

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More