Nieuwe straatverlichting op de Oude Arnhemseweg bij nacht

De afgelopen week is er hard gewerkt om nieuwe straat verlichting te plaatsen op de Oude Arnhemseweg voor het Sanatorium. De lantaarnpalen met lesverlichting staat niet alleen langs de rijbaan. Er zijn ook lantaarnpalen geplaatst langs het fietspad.

De omwonenden vonden het wat vreemd dat een fotograaf in het donker langs de rijweg stond te fotograferen. Zij informeerden de politie, die met vierman sterk polshoogte kwam nemen. Ik heb de heren gerust kunnen stellen, dat ik met niets bijzonders bezig wa. Als je het effect van straat verlichting wil laten zien kan je dit alleen doen als het donker is, De mist en vochtigheid laten nog eens extra duidelijk het effect van de verlichting zien.

Nieuwe straatverlichting op de Oude Arnhemseweg bij nacht

Nieuwe straatverlichting op de Oude Arnhemseweg bij nacht

Twee automobilisten maakte meteen van de gelegenheid gebruik om een korte straatrace te houden.

Nieuwe straatverlichting op de Oude Arnhemseweg bij nacht

Nieuwe straatverlichting op de Oude Arnhemseweg bij nacht

Kijk mee met OogOpZeist.nl

Oog op Zeist is een fotoblog met iedere dag nieuwe foto’s van Zeist en haar inwoners. Wij brengen de Gemeente Zeist  van Austerlitz tot Zeist in beeld, met leuke, ontroerende, spannende, spraakmakende, verdrietige, mooie en nieuwswaardige foto’s.

Volg OogOpZeist.nl  op Twitter of Facebook en kijk met ons mee! Heeft u een tip voor een item op OogOpZeist.nl? Bijvoorbeeld een open dag van uw club of vereniging.  Zolang het in Zeist  is, laat het weten! Geef het door via  http://oogopzeist.nl/contact/ !

© 2016 Mel Boas/Boasphoto.nl

Voor Jou Uitgezocht

 • Ciska Cjm Leune
  12 februari 2016 op 19:00

  mooi

 • Ria van der Doef-Doest
  12 februari 2016 op 20:00

  Mooi veel veiliger.

 • Beppie Adams
  12 februari 2016 op 21:00

  Goedzo, was wel nodig.

 • Ellis Koster-niesing
  12 februari 2016 op 23:00

  Wat goed verlicht! Veel beter

 • Monique Hadderingh
  13 februari 2016 op 01:00

  Echt een verbetering!

 • Ellis van Zon
  13 februari 2016 op 10:00

  Geef mij maar Rotterdam 🙂

 • Ashley Lorena Spies
  13 februari 2016 op 15:00

  Werd een keer tijd was altiijd zo,n donker gat

 • Johanna Den Hollander
  13 februari 2016 op 17:00

  Ziet er echt veel beter uit, werd ook tijd.

 • %d bloggers liken dit: