Search
Close this search box.

Oeps het is Valentijnsdag.. Nog bloemen kopen kan bij?

Valentijnsdag op zondag toch nog bloemen kopen kan vandaag gewoon. Heb jij nog leuke Valentijnstips voor de mensen, die nu nog iets leuks moeten bedenken?

Dan kom je er opeens achter dat het Valentijnsdag is. Je liefje is hevig teleurgesteld dat je geen boeket rode rozen uit de hal tovert. Geen nood, Bloemsierkunst Haasjes Zeist in het winkelcentrum Vollenhove is vanmiddag gewoon open.

Ook La Collina op de Voorheuvel is ook speciaal voor Valentijnsdag geopend. Zij hebben 2 liefdevolle culinaire aanbiedingen waarmee jij je lief kan verrassen.   La Collina is vanmiddag geopend voor een liefdevolle High Tea en vanavond voor een romantische “proeverij van de liefde”….

Meer weten over de liefdevolle verrassingen van La Collina op hun Facebook pagina

Bloemsierkunst Haasjes Zeist
Laan van Vollenhove 2959, 3706 AK Zeist

Oog op Zeist

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More