Search
Close this search box.

Electric Love doet alles Voor-de-Kunst

Electric Love probeert via crowdfundsite Voor-de-Kunst  voldoende fondsen te werven om een professionele LP op vinyl uit te brengen. In hun repetitieruimte op de Willem Arntz Kazerne in Den Dolder zijn vocalist en songwriter SaraLee, gitarist Lucas Meijers en drummer Geert Sluijter hard aan het werk. Zij schrijvennieuwe nummers voor de LP en repeteren voor het komende optreden in Leiden. Tijdens optredens tekent lichtkunstenaar Sven Meijers live beelden die op de muziek geïnspireerd zijn en projecteert deze over de band heen.
Inmiddels hebben SaraLee, Lucas en Geert 60% van het benodigde geld voor de nieuwe langspeelplaat binnen. Voor de rest van het geld hebben ze nog iets meer dan een week de tijd. Op voordekunst.nl vind je alles over het LP-project van Electric-Love

Electric-Love maakt sensuele, swingende, originele muziek waarin elementen uit dance, soul, funk, afro, reggae, jazz en elektronische muziek een spannende nieuwe sound vormen. Uw, jouw hulp is nodig om een het album op Vinyl te kunnen persen. Kijk op Voor de Kunst om mee te doen met de crowdfundactie. Doneer mee, je hebt nog een paar dagen!Klik hier voor de link: Electric Love op voor de Kunst.

De website van Electric Love  http://www.electric-love.nl/

Electric Love doet alles Voor-de-Kunst.
Electric Love doet alles Voor-de-Kunst.

Kijk mee met OogOpZeist.nl

Oog op Zeist is een fotoblog met iedere dag nieuwe foto’s van Zeist en haar inwoners. Wij brengen de Gemeente Zeist  van Austerlitz tot Zeist in beeld, met leuke, ontroerende, spannende, spraakmakende, verdrietige, mooie en nieuwswaardige foto’s.

Volg OogOpZeist.nl  op Twitter of Facebook en kijk met ons mee! Heeft u een tip voor een item op OogOpZeist.nl? Bijvoorbeeld een open dag van uw club of vereniging.  Zolang het in Zeist  is, laat het weten! Geef het door via  http://oogopzeist.nl/contact/ !

© 2016 Mel Boas/Boasphoto.nl

Redactie: Ingrid Wong/Krakeling Communicatie

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More