Het Plein Austerlitz is ‘Kleine Café aan de Haven’

Shanti Winterfestival in Cafe Het Plein Austerlitz

Austerlitz aan zee – Café Het Plein in Austerlitz was zondag middag net ‘Het Kleine Café aan de Haven’ uit het bekende zeemanslied van Vader Abraham. Dit lied en vele andere zeemansliederen werden gezongen door de drie shanti koren die vanmiddag gezamenlijk optraden tijdens het Winterfestival ‘Shanty in Het Plein’.

De drie koren die optraden waren Gein & Gek uit Wijk bij Duurstede, Shantykoor “De Driemasters” uit Driebergen en het uit 35 personen bestaande koor “Krakend tuig” uit Breukelen. Ieder koor zong 3 keer een set van 30 minuten waarna de middag met een samenzang van 3 zeemansliederen werd afgesloten daar in dat kleine cafe aan de haven. Waar de mensen gelijk zijn en tevree.

Shanti Winterfestival in Cafe Het Plein Austerlitz

Shanti Winterfestival in Cafe Het Plein Austerlitz

Shanti Winterfestival in Cafe Het Plein Austerlitz

Shanti Winterfestival in Cafe Het Plein Austerlitz

Shanti Winterfestival in Cafe Het Plein Austerlitz

Shanti Winterfestival in Cafe Het Plein Austerlitz

Shanti Winterfestival in Cafe Het Plein Austerlitz

Shanti Winterfestival in Cafe Het Plein Austerlitz

Het Plein Austerlitz

Restaurant – Bar – Cafetaria
Oude Postweg 144
3711 AL Austerlitz
Tel: 0343-44 58 66
info@hetpleinausterlitz.nl

 


Kijk mee met OogOpZeist.nl

Oog op Zeist is een fotoblog met iedere dag nieuwe foto’s van Zeist en haar inwoners. Wij brengen de Gemeente Zeist  van Austerlitz tot Zeist in beeld, met leuke, ontroerende, spannende, spraakmakende, verdrietige, mooie en nieuwswaardige foto’s.

Volg OogOpZeist.nl  op Twitter of Facebook en kijk met ons mee! Heeft u een tip voor een item op OogOpZeist.nl? Bijvoorbeeld een open dag van uw club of vereniging.  Zolang het in Zeist  is, laat het weten! Geef het door via  http://oogopzeist.nl/contact/ !

© 2016 Mel Boas/Boasphoto.nl

 

 

 

Voor Jou Uitgezocht