Duofiets, tovertafel en braintrainer voor Vredenoord

Huis ter Heide – Bewoners van Vredenoord konden tijdens een open middag voor het eerst kennis maken met de braintrainer, tovertafel en duofiets.  Deze aanwinsten waren verkregen dankzij fondswerving en een gift.

Iedereen mocht even mee met een rondje door de gemeenschapsruimte op de duofiets. In een gemeenschappelijke ruimte op de eerste etage kon de tovertafel worden uitgeprobeerd. Bezoekers aan de open middag konden ook meegenieten van een demonstratie bonbons maken.

Zo maak je bonbons

Zo maak je bonbons.

Samen op de driewieler door de kamer fietsen

Samen op de driewieler door de kamer fietsen

De tovertafel in actie tijdens de opendag bij Wooncentrum Vredesoord.

De tovertafel in actie tijdens de opendag bij Wooncentrum Vredesoord.

Opendag bij Wooncentrum Vreedenoord in Huis Ter Heide

Samen puzzelen met de braintrainer

Kijk mee met OogOpZeist.nl

Oog op Zeist is een fotoblog met iedere dag nieuwe foto’s van Zeist en haar inwoners. Wij brengen de Gemeente Zeist  van Austerlitz tot Zeist in beeld, met leuke, ontroerende, spannende, spraakmakende, verdrietige, mooie en nieuwswaardige foto’s.

Volg OogOpZeist.nl  op Twitter of Facebook en kijk met ons mee! Heeft u een tip voor een item op OogOpZeist.nl? Bijvoorbeeld een open dag van uw club of vereniging.  Zolang het in Zeist  is, laat het weten! Geef het door via  http://oogopzeist.nl/contact/ !

© 2016 Mel Boas/Boasphoto.nl
Redactie: Ingrid Wong/Krakeling Communicatie

Voor Jou Uitgezocht