Search
Close this search box.

Duofiets, tovertafel en braintrainer voor Vredenoord

Huis ter Heide – Bewoners van Vredenoord konden tijdens een open middag voor het eerst kennis maken met de braintrainer, tovertafel en duofiets.  Deze aanwinsten waren verkregen dankzij fondswerving en een gift.

Iedereen mocht even mee met een rondje door de gemeenschapsruimte op de duofiets. In een gemeenschappelijke ruimte op de eerste etage kon de tovertafel worden uitgeprobeerd. Bezoekers aan de open middag konden ook meegenieten van een demonstratie bonbons maken.

Zo maak je bonbons
Zo maak je bonbons.
Samen op de driewieler door de kamer fietsen
Samen op de driewieler door de kamer fietsen
De tovertafel in actie tijdens de opendag bij Wooncentrum Vredesoord.
De tovertafel in actie tijdens de opendag bij Wooncentrum Vredesoord.
Opendag bij Wooncentrum Vreedenoord in Huis Ter Heide
Samen puzzelen met de braintrainer

Kijk mee met OogOpZeist.nl

Oog op Zeist is een fotoblog met iedere dag nieuwe foto’s van Zeist en haar inwoners. Wij brengen de Gemeente Zeist  van Austerlitz tot Zeist in beeld, met leuke, ontroerende, spannende, spraakmakende, verdrietige, mooie en nieuwswaardige foto’s.

Volg OogOpZeist.nl  op Twitter of Facebook en kijk met ons mee! Heeft u een tip voor een item op OogOpZeist.nl? Bijvoorbeeld een open dag van uw club of vereniging.  Zolang het in Zeist  is, laat het weten! Geef het door via  http://oogopzeist.nl/contact/ !

© 2016 Mel Boas/Boasphoto.nl
Redactie: Ingrid Wong/Krakeling Communicatie

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More