Search
Close this search box.

Delnaz Mahmod wint Regionale Voorleeswedstrijd

Woensdagmiddag 1 maart werd de regionale voorronde van de Nationale Voorleeswedstrijd 2016 gehouden in de Klinkert zaal van IDEA Bibliotheek in Zeist. Na een spannende middag met twaalf deelnemer, werd uiteindelijk Delnaz Mahmod van basisschool De Startbaan uit Soesterberg door de jury als winnaar aangewezen.Volgens de jury viel Delnaz op doordat ze het publiek mee wist te slepen in het verhaal ‘Mijn broer is een superheld’ van David Solomons. De jury: “Ze begrijpt het personage goed en leest ingetogen met mooie kleine stem verschillen het verhaal voor. Ze vertolkt de humor op een goede manier.” Delnaz gaat nu door naar de Provinciale Voorleeswedstrijd op dinsdag 5 april in ‘De Kom’ in Nieuwegein. Als ze daar ook wint mag ze de provincie Utrecht vertegenwoordigen op de Landelijke Finale op woensdag 25 mei in de Schouwburg te Amstelveen.

Oog op Zeist
Drie winnaressen met de jury

Ella Naus van de Montessorischool uit Bilthoven werd tweede. De derde prijs was voor Lieke de Neef van de Basisschool De Driesprong te Soest. In totaal deden 12 basisschool leerlingen mee uit de gemeenten de Bilt, Soest en Zeist – het verzorgingsgebied van de IDEA Cultuur: 11 meisjes en één dappere jongen.

11 meisjes en 1 dappere jongen.
11 meisjes en 1 dappere jongen.

Kijk mee met OogOpZeist.nl

Oog op Zeist is een fotoblog met iedere dag nieuwe foto’s van Zeist en haar inwoners. Wij brengen de Gemeente Zeist  van Austerlitz tot Zeist in beeld, met leuke, ontroerende, spannende, spraakmakende, verdrietige, mooie en nieuwswaardige foto’s.

Volg OogOpZeist.nl  op Twitter of Facebook en kijk met ons mee! Heeft u een tip voor een item op OogOpZeist.nl? Bijvoorbeeld een open dag van uw club of vereniging.  Zolang het in Zeist  is, laat het weten! Geef het door via  http://oogopzeist.nl/contact/ !

© 2016 Mel Boas/Boasphoto.nl
Redactie: Ingrid Wong/Krakeling Communicatie

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More