Search
Close this search box.

Geen tijd en toch fit in 20 minuten

In ons drukke en jachtige bestaan heeft niet iedereen evenveel tijd om uitgebreid te sporten. Fit20 is een nieuwe manier van sporten onder begeleiding waarbij alle belangrijke spiergroepen worden getraind zonder een druppel te zweten. De Fit20 studio van personal trainer Job Ziedses des Plantes opent op 1 maart de deuren aan de Utrechtseweg 9 in Zeist.

In het pand van Villa Mooi Zeist is een ruimte omgebouwd tot fitnessstudio, waar alleen op apparaten wordt getraind. De ruimte is geheel in de stijl  van het franchiseconcept ingericht. Hier gaat fysiotherapeut Job Ziedses des Plantes aan de gang met zijn klanten.

Voorheen was Job werkzaam als gewone fysiotherapeut. “Als fysiotherapeut werkte ik voornamelijk op curatieve wijze met mijn patiënten. Met de fit20 methode werk ik voornamelijk op preventief. Dat houdt in dat je, met de fit20 methode, efficiënt werkt aan het optimaliseren van het lichaam en eventuele klachten kan voorkomen”, vertelt Job Ziedses des Plantes. “Ik ben zelf een fanatieke sporter, voorheen als hockeyer, nu als golfer. Ik merk dat de fit20 methode een bijdrage levert aan het doorbreken van functionele trainingsplafonds. Hierdoor ben ik erg te spreken over de resultaten die ik met fit20 bereikt heb. Als fysiotherapeut kan ik zeggen dat fit20 voor iedereen haalbaar is en dat er zichtbaar resultaat wordt geboekt.”

Voor Job Ziedses des Plantes is het de eerste stap naar het zelfstandig ondernemerschap. Hij verwacht dat het hem wel goed af gaat. De samenwerking met fit20 formule geeft voldoende vertrouwen en structuur om mijzelf te kunnen ontplooien. “Ik wil mij vooral richten op mijn klanten”. Voor de inrichting van zijn studio heeft hij onder andere de hulp gehad van zijn ouders. Zij mochten als eerste het spits afbijten op de net geplaatste apparatuur.

 

Als eerste klanten mochten de ouders van Job de apparaten uitproberen
Als eerste klanten mochten de ouders van Job de apparaten uitproberen
Als eerste klanten mochten de ouders van Job de apparaten uitproberen
Als eerste klanten mochten de ouders van Job de apparaten uitproberen

De Fit20 studio in Zeist is de 70e vestiging van de franchiseformule. Het streven is om dit jaar door te groeien naar 100 vestigingen.

fit20 Zeist
Utrechtseweg 9
3704 HA Zeist
zeist@fit20.nl
(030) 22 70 748


 

Kijk mee met OogOpZeist.nl

Oog op Zeist is een fotoblog met iedere dag nieuwe foto’s van Zeist en haar inwoners. Wij brengen de Gemeente Zeist  van Austerlitz tot Zeist in beeld, met leuke, ontroerende, spannende, spraakmakende, verdrietige, mooie en nieuwswaardige foto’s.

Volg OogOpZeist.nl  op Twitter of Facebook en kijk met ons mee! Heeft u een tip voor een item op OogOpZeist.nl? Bijvoorbeeld een open dag van uw club of vereniging.  Zolang het in Zeist  is, laat het weten! Geef het door via  http://oogopzeist.nl/contact/ !

© 2016 Mel Boas/Boasphoto.nl
Redactie: Ingrid Wong/Krakeling Communicatie

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More