Search
Close this search box.

Bigagroep mannen klussen bij de Ezelsociteit

BigaGroep aan het werk bij de Ezelsociëteit; Er gaat veel veranderen bij de Ezelsociëteit, de oude ezels hebben een nieuw onderkomen nodig. Ter voorbereiding op de verbouwing heeft Bigagroep gewerkt aan de waterafvoer en de bestrating. “Alle hulp die geboden wordt pak ik met beide handen aan, heel blij mee!” aldus Harry Dekkers van de Ezelsociëteit.

Regelmatig pauzeren de mannen even voor een kop koffie in het gezellige onderkomen bij de houtkachel.

Er zijn plannen voor de bouw van 2 stenen stallen van 9 meter breed en in totaal ruim 30 meter lang. De financiering is nog niet rond.  Doneren via het crowdfunding project. Of  op een andere manier je bijdrage leveren kan via de site Stichting De Ezelsociëteit

Mannen van de Bigagroep aan het werk in de Ezelsociteit
Mannen van de Bigagroep aan het werk in de Ezelsociteit
Mannen van de Bigagroep aan het werk in de Ezelsociteit
Mannen van de Bigagroep aan het werk in de Ezelsociëteit

Doelstellingen van Stichting De Ezelsociëteit

Opvang, verzorging en herplaatsing van ezels. Een oudedagsvoorziening en thuis voor bejaarde en gehandicapte ezels. Opname van ezels die door de Landelijke Inspectiedienst Dierenbescherming (L.I.D.) of de Dierenpolitie in beslag zijn genomen. Geven van voorlichting en het organiseren van cursussen over het houden van ezels.

Bezoekers zijn welkom, dagelijks van 10:00 tot 16:00 uur aan de Zwitsersekade in Zeist. De Ezelsociëteit vraagt géén entreegeld, maar een donatie is natuurlijk altijd héél sympathiek en zeer welkom.

Stichting De Ezelsociëteit

Zwitsersekade 5
3707 HZ te Zeist
tel: 0343-491371
mail: info@ezelsocieteit.eu

NL04 RABO 0311255426
KVK: 04064293


Kijk mee met OogOpZeist.nl

Oog op Zeist is een fotoblog met iedere dag nieuwe foto’s van Zeist en haar inwoners. Wij brengen de Gemeente Zeist  van Austerlitz tot Zeist in beeld, met leuke, ontroerende, spannende, spraakmakende, verdrietige, mooie en nieuwswaardige foto’s.

Volg OogOpZeist.nl  op Twitter of Facebook en kijk met ons mee! Heeft u een tip voor een item op OogOpZeist.nl? Bijvoorbeeld een open dag van uw club of vereniging.  Zolang het in Zeist  is, laat het weten! Geef het door via  http://oogopzeist.nl/contact/ !

© 2016 Mel Boas/Boasphoto.nl

Redactie: Ingrid Wong/Krakeling Communicatie

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More