Search
Close this search box.

Bikkel loods geopend in Winkelcentrum Kerckebosch

Stichting  Bikkel vergroot zijn diensten aanbod. Op 1 maart opent de Bikkel loods achter de Bikkelstore in Kerckebosch. Om 12:00 vierde begeleiders en cliënten van stichting de Bikkel een klein feestje. De Bikkel Loods werd officieel in gebruik genomen als verkoop plek voor grotere meubelstukken. Stichting Bikkel vierde eigenlijk  2 feestjes. De nieuwe personen bus kwam vast even kennis maken. Via een Broekhuis Motors kunnen zij deze bus overnemen van een andere organisatie uit Zeist. 

Met deze personenbus gaat Stichting Bikkel cliënten thuis op halen en wegbrengen. Hierdoor zijn cliënten minder afhankelijk van het taxivervoer waarbij nog wel eens wat fout loopt. Ze zullen de bus ook inzetten om medewerkers naar de verschillende klussen te brengen.

Stichting Bikkel is een organisatie, die  kleinschalige zinvolle dagbesteding  wil bieden aan mensen met een afstand tot de maatschappij of arbeidsmarkt. Cliënten van Stichting Bikkel ervaren zo dat zij een actieve bijdrage kunnen leveren aan de maatschappij.  Stichting Bikkel en opgericht door Jan Willem Liebrecht en Jeroen Uijtewaal.

Oog op Zeist Oog op Zeist

De Bikkel Loods is de opslag- en werkplaats van Bikkel Movers en een aantal medewerkers van de Bikkel Store. Bij ontruimingen van appartementen en woningen van verpleeg- en verzorgingshuizen, worden de spullen in de Bikkel Loods opgeslagen. Hierna wordt alles gesorteerd voor de Bikkel Store of of andere instellingen. Wat echt niet bruikbaar is wordt gescheiden voor afvalinzameling. De bruikbare meubels worden hersteld en geschilderd voor de Bikkel Store. Grotere Meubelstukken worden direct uit de Bikkel Loods verkocht.

Bikkel Store
Hoog Kanje 184
3708 DL ZEIST

Openingstijden
Dinsdag t/m zaterdag
van 11:00 tot 17:00 uur

Het Bikkel bord wordt op maat gemaakt
Het Bikkel bord wordt op maat gemaakt
Kijkje in de Bikkel Loods
Kijkje in de Bikkel Loods

 

Kijk mee met OogOpZeist.nl

Oog op Zeist is een fotoblog met iedere dag nieuwe foto’s van Zeist en haar inwoners. Wij brengen de Gemeente Zeist  van Austerlitz tot Zeist in beeld, met leuke, ontroerende, spannende, spraakmakende, verdrietige, mooie en nieuwswaardige foto’s.

Volg OogOpZeist.nl  op Twitter of Facebook en kijk met ons mee! Heeft u een tip voor een item op OogOpZeist.nl? Bijvoorbeeld een open dag van uw club of vereniging.  Zolang het in Zeist  is, laat het weten! Geef het door via  http://oogopzeist.nl/contact/ !

© 2016 Mel Boas/Boasphoto.nl
Redactie: Ingrid Wong/Krakeling Communicatie

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More