Kenny B: ‘Zeist, zing Nederlands met me’

Zaterdagavond 5 maart trad KennyB met zijn band op in de Zeister poptempel De Peppel. Het werd een relaxte avond voor jong en oud. Kenny B. wisselde recente numbers af met gouwe ouwe reggaenummers van Peter Tosh en Bob Marley and The Wailers.

Op de veiligste plek van Zeist voelden zowel de jeugd als de oudere jongeren en alles daar tussen zich helemaal op hun gemak bij de reggae van Kenny B. De jongeren werden tijdens het nummer ‘Parijs’ door Kenny B het podium op gehaald om samen met hem te zingen.

Staand tussen het publiek sloot Kenny B de avond af met een ode aan Paramaribo-O-O.

KennyB trad op in de Peppel Zeist.

KennyB trad op in de Peppel Zeist.

KennyB trad op in de Peppel Zeist.

KennyB trad op in de Peppel Zeist.

KennyB trad op in de Peppel Zeist.

KennyB trad op in de Peppel Zeist.

KennyB trad op in de Peppel Zeist.

KennyB trad op in de Peppel Zeist.

KennyB trad op in de Peppel Zeist.

Paramaribo-O-O- Kenny B trad op in de Peppel Zeist.

Kijk mee met OogOpZeist.nl

Oog op Zeist is een fotoblog met iedere dag nieuwe foto’s van Zeist en haar inwoners. Wij brengen de Gemeente Zeist  van Austerlitz tot Zeist in beeld, met leuke, ontroerende, spannende, spraakmakende, verdrietige, mooie en nieuwswaardige foto’s.

Volg OogOpZeist.nl  op Twitter of Facebook en kijk met ons mee! Heeft u een tip voor een item op OogOpZeist.nl? Bijvoorbeeld een open dag van uw club of vereniging.  Zolang het in Zeist  is, laat het weten! Geef het door via  http://oogopzeist.nl/contact/ !

© 2016 Mel Boas/Boasphoto.nl
Redactie: Ingrid Wong/Krakeling Communicatie

Voor Jou Uitgezocht