Search
Close this search box.

Galerie HOOGSTRATEN en WESSELING: Bob Kovel vanaf 5 maart

De afgelopen week waren Dorien en Paul van Galerie HOOGSTRATEN & WESSELING nog druk met het inrichten van de nieuwe expositie. Vanaf 5 maart presenteren zij het werk van de in  New York geboren kunstenaar Bob Kovel. Hij exposeert voor de eerste keer zijn werk buiten zijn eigen atelier.  Op 5 maart opent de expositie, om de gebruikelijke tijd van 14 uur, begeleid door een hapje en een drankje. Op 9 april volgt er een lezing met Bob Kovel over de betekenis van conceptuele kunst. VPRO documentairemaker Floris Alberse interviewt Bob Kovel aan de hand van voorbeelden uit de conceptuele kunst.

Galerie HOOGSTRATEN en WESSELING: Bob Kovel vanaf 5 maartGalerie HOOGSTRATEN en WESSELING: Bob Kovel vanaf 5 maart

Bob Kovel (New York City, 1956) maakt conceptuele kunst: tussen hem en de dingen die hij ziet, zitten gedachten en ervaringen. De manier waarop je naar de wereld kijkt, bepaalt hoe het eruit ziet. Kijk om je heen: zie je de fysieke wereld, je eigen ervaringen of de herkomst van de voorwerpen, van dichtbij of veraf, kort of lang?

Galerie HOOGSTRATEN & WESSELING

Kerkweg 5
3701 HD Zeist

info@galeriehw.nl
06 50459737

Openingstijden

vrijdag     16.00 – 18.00
zaterdag  11.00 -17.00
Bel voor een afspraak buiten de openingstijden.

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More