Search
Close this search box.

Bianca Weber happy terug op de Slotlaan met Wai Wurrie

Wai Wurrie heeft de afgelopen jaren een klein uitstapje gemaakt naar de 1ste Hogeweg. Sinds vorige maand is Bianca Weber met haar winkel voor dameskleding en lifestyle ‘Wai Wurrie’ weer helemaal terug op haar oude stekkie op de Slotlaan. Ze is er helemaal blij mee. “Niet dat de vorige locatie minder was maar deze stek past gewoon beter bij mij. Ik ben nu weer terug in een pand direct naast de lokatie waar ik 12 ½ jaar geleden begonnen ben. Mijn klanten hebben mij hier weer met open armen ontvangen”, zegt een happy Bianca Weber.

Ook wethouder Marcel Fluitman komt als deze onderneemster feliciteren met dit heugelijke feit: “Mooi om ook eens wat positiefs over het centrum te vertellen. Dit soort ondernemers laten zien dat het wel kan in het centrum van Zeist.”

De hele zaterdag was het extra gezellig in de winkel. Met gebak, een borrel, stoel- en handmassages. Natuurlijk ook met ballonnen voor de deur om de buitenkant van WaiWurrie een extra feestelijke uitstraling te geven. Als het aan Bianca ligt komen er iedere zaterdag ballonnen voor de deur. Bij Wai Wurrie is namelijk iedere dag een feestje. Wethouder Fluitman liet zich ontvallen dat voor ondernemers die er zo over denken hij bereid is om hoogst persoonlijk de vergunning te tekenen als dat nodig bijkt te zijn.

 

Bianca Weber happy terug op de Slotlaan met WaiWurri.
Bianca Weber happy terug op de Slotlaan 121A met Wai Wurrie.
Bianca Weber happy terug op de Slotlaan met WaiWurri.
Persoonlijke felicitaties van de wethouder.
Bianca Weber happy terug op de Slotlaan met WaiWurri.
Bianca Weber happy terug op de Slotlaan met Wai Wurri.
Bianca Weber happy terug op de Slotlaan met WaiWurri.
Handmassage verzorgd door Schoonheid & Wellbeing Salon Natural
Bianca Weber happy terug op de Slotlaan met WaiWurri.
12,5 jaar Wai Wurri: Stoelmassage verzorgd door Yoga Natuurlijk
Bianca Weber happy terug op de Slotlaan met WaiWurri.
Bianca Weber happy terug op de Slotlaan met Wai Wurri.

Wai Wurrie
Slotlaan 123
3701 GA  ZEIST
T. nulzes 28 615 289
e-mail: info@waiwurrie.nl

Winkelopeningstijden

Maandag gesloten
Dinsdag, woensdag en donderdag 10.00 – 17.30 uur
Vrijdag 10.00 – 21.00 uur
Zaterdag 10.00 – 17.00 uu

Kijk mee met OogOpZeist.nl

Oog op Zeist is een fotoblog met iedere dag nieuwe foto’s van Zeist en haar inwoners. Wij brengen de Gemeente Zeist  van Austerlitz tot Zeist in beeld, met leuke, ontroerende, spannende, spraakmakende, verdrietige, mooie en nieuwswaardige foto’s.

Volg OogOpZeist.nl  op Twitter of Facebook en kijk met ons mee! Heeft u een tip voor een item op OogOpZeist.nl? Bijvoorbeeld een open dag van uw club of vereniging.  Zolang het in Zeist  is, laat het weten! Geef het door via  http://oogopzeist.nl/contact/ !

© 2016 Mel Boas/Boasphoto.nl

Redactie: Ingrid Wong/Krakeling Communicatie

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More