Search
Close this search box.

Schoorsteenbrand verstoort avondje voor de open haard.

Zeist – Op zaterdag 19 maart werd de Comeniuslaan opgeschrikt door de komst van twee brandweerwagens. Deze zaterdagavond had bewoner Pjotr zich anders voorgesteld. Hij wilde het laatste restje van de winter te verdrijven: in de schuur lag nog een laatste zak hout, die zou hij  nog even opstoken voordat aanstaande maandag de lente echt gaat aanbreken.

De haard werd zoals zo vaak deze winter rond een uur op zes aangestoken. Al gauw verspreidde zich een nare rooklucht door het hele huis. Enigszins geschrokken belde hij de brandweer Zeist. Van een echte brand was echter gelukkig geen sprake. De meegekomen ladderwagen werd gebruikt om het dak en de schoorsteen te inspecteren. Het haardvuur werd door de brandweer voor de deur vakkundig geblust.

De schoorsteenveger was voor de komende week besteld. Die komt helaas te laat.

Schoorsteen brand in de Comeniuslaan in de pedagogenbuurt
Schoorsteenbrand in de Comeniuslaan
Schoorsteen brand in de Comeniuslaan in de pedagogenbuurt
Schoorsteenbrand in de Comeniuslaan
Schoorsteen brand in de Comeniuslaan in de pedagogenbuurt
Schoorsteenbrand in de Comeniuslaan in de pedagogenbuurt
Schoorsteen brand in de Comeniuslaan in de pedagogenbuurt
Schoorsteenbrand in de Comeniuslaan

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More