Search
Close this search box.

De 10e Nationale Pannenkoekdag was één groot feest !

Huis ter Heide  – In Vredenoord was het afgelopen vrijdag groot feest. Tijdens de 10e Nationale Pannenkoekdag kwamen de kinderen van groep 6 van de basisschool Oud Zandbergen hele stapels pannenkoeken bakken en serveren aan de bewoners van dit bejaardentehuis. De kinderen bakten, maakten menukaarten en dekte de tafels voor het gezamenlijke maaltijd. Voor de bewoners was het extra leuk dat zij door de kinderen werden geïnterviewd over vroeger.

Mevrouw Vroegh ontmoette tijdens deze ochtend Merel, met wie zij 90 jaar scheelt. Samen worden ze op 11 april 110 jaar. Mevrouw Vroegh wordt 100 en Merel 10. Mevrouw Vroegh verheugt zich al op de komst van de Burgemeester van Zeist op haar verjaardag. De Rotterdamse dame vond het ook al erg leuk om met een grote foto in het AD te staan.

Volgens leerkracht Celine van der Heijden vonden de kinderen het helemaal geweldig om de ouderen te ontmoeten.

Dit jaar deden er maar liefst 878 scholen mee aan Nationale Pannenkoekdag. Daarmee breekt de 10e editie van Nationale Pannenkoekdag opnieuw het record! Op Nationale Pannenkoekdag bakken basisschoolleerlingen in het hele land massaal pannenkoeken voor ouderen in de buurt. Als deelnemende school ontvang je Pannenkoek dag Startpakketten met koekpannen, pannenkoekmix en nog veel meer.

Nationale Pannenkoekdag is een initiatief van Koopmans en Tefal.

I.s.m. AD-UtrechtOost

Nationale pannenkoekendag Kinderen van basisschool Oud Zandbergen bakken pannenkoeken bij Vredenoord
Nationale pannenkoekendag Kinderen van basisschool Oud Zandbergen bakken pannenkoeken bij Vredenoord
Nationale pannenkoekendag Kinderen van basisschool Oud Zandbergen bakken pannenkoeken bij Vredenoord
Nationale pannenkoekendag Kinderen van basisschool Oud Zandbergen bakken pannenkoeken bij Vredenoord
Nationale pannenkoekendag Kinderen van basisschool Oud Zandbergen bakken pannenkoeken bij Vredenoord
Nationale pannenkoekendag Kinderen van basisschool Oud Zandbergen bakken pannenkoeken bij Vredenoord
Nationale pannenkoekendag Kinderen van basisschool Oud Zandbergen bakken pannenkoeken bij Vredenoord
Nationale pannenkoekendag Kinderen van basisschool Oud Zandbergen bakken pannenkoeken bij Vredenoord
Nationale pannenkoekendag Kinderen van basisschool Oud Zandbergen bakken pannenkoeken bij Vredenoord
Nationale pannenkoekendag Kinderen van basisschool Oud Zandbergen bakken pannenkoeken bij Vredenoord

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More