Search
Close this search box.

V&D Zeist geopend voor finale prijzenslag

Vroom en Dreesman in Zeist opent nog één keer voor maximaal 4 weken haar deuren voor een finale prijzenslag. In deze periode houdt V&D zijn definitieve uitverkoop. De start in Zeist liep wat vertraging op omdat het rolhek na 3 weken sluiting vast was komen te zitten. Toen het na een half uur eindelijk omhoog ging konden de koopjesjagers, waar de Hogeweg op dat moment mee vol stond, de winkel bestormen.

 Vestigingsmanager Rabel heeft inderdaad de verwachte grote toeloop  gekregen tijdens de allerlaatste prijzenslag van V&D Zeist. Vooraf had hij netjes de politie geïnformeerd, dat het wel eens druk kon zijn. Een groepje politieagenten hield de gebeurtenissen van enige afstand in de gaten.

Alles moet weg behalve de kassa’s. Ook het meubilair en inventaris van het warenhuis, dat al sinds 1968 aan de Hogeweg gevestigd is, gaat in de verkoop. Helaas voor de kooplustigen waren de producten van de store-in-store-concepten niet meer aanwezig. De hele eerste verdieping was al leeg. Alleen op de bovenste etage was de schoolcampus en de kookwinkel nog operationeel. Bij de klanten en het in allerhaast ingehuurde extra personeel bestond veel onduidelijkheid over de prijzen. Toch wisten enkele mensen in de eerste uren een behoorlijke slag te slaan. Anderen kwamen alleen om nog een keer op de roltrap te staan. Sommigen wilden graag afscheid te nemen van bepaalde vaste medewerkers van dit filiaal maar deze waren meestal niet meer aanwezig om persoonlijke redenen.

Alle vestigingen in Nederland gaan open.  Sommige vestigingen openden op woensdag – zoals Zeist, anderen op pas donderdag of vrijdag. De openingstijden van het filiaal in Zeist  zijn maandag 12.00 – 18.00 uur, dinsdag tot en met vrijdag 10.00 – 18.00 uur en zaterdag van 10.00 – 17.00 uur. Er is geen koopavond en ook zondag zijn ze gesloten.

Het pand moet uiteindelijk  leeg worden opgeleverd.

Finale opheffingsuitverkoop van V&D begonnen
Finale opheffingsuitverkoop van V&D begonnen
Finale opheffingsuitverkoop van V&D begonnen
Finale opheffingsuitverkoop van V&D begonnen
Finale opheffingsuitverkoop van V&D begonnen
Finale opheffingsuitverkoop van V&D begonnen
Finale opheffingsuitverkoop van V&D begonnen
Finale opheffingsuitverkoop van V&D begonnen
Finale opheffingsuitverkoop van V&D begonnen
Finale opheffingsuitverkoop van V&D begonnen

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More