Search
Close this search box.

Bloemetje.nl overhandigt eerste Business Boeket aan Wethouder Jansen.

Maandag 18 april  vindt de 3e editie van het Business Event gemeente Zeist plaats. Tijdens dit zakelijke evenement wordt in drie verschillende categorieën de ‘Ondernemer van het Jaar’ gekozen. Ook wordt de MVO-award uitgereikt aan het bedrijf dat het meest toonaangevend is geweest op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Het Business Event zal plaatsvinden in Hotel Theater Figi. Bloemetje.nl verzorgt ook dit jaar weer alle boeketten voor het Business Event. Het eerste business boeket, speciaal gemaakt voor de verkiezingsavond, werd woensdag 9 maart overhandigd. Nils Nees van Bloemenboetiek Bloemetje.nl overhandigde het boeket aan Sander Jansen, Wethouder Economische Zaken gemeente Zeist. Wethouder Jansen vertelt waarom het Business Event belangrijk is voor de gemeente: “Zeist heeft veel mooie bedrijven binnen haar gemeentegrenzen. Het  Business Event geeft die bedrijven een kans zich te laten zien aan het grote publiek. Daar dragen wij als gemeente graag aan bij!”. Wilt u het Business Event niet missen, kaarten zijn verkrijgbaar via de website: www.businesseventzeist.nl. Voor meer informatie over Bloemenboetiek Bloemetje.nl kunt u terecht op de website: www.bloemetje.nl

Onderschrift foto: Nils Nees van Bloemenboetiek Bloemetje.nl overhandigt het eerste Business Boeket aan Sander Jansen, wethouder Economische Zaken gemeente Zeist.
Nils Nees van Bloemenboetiek Bloemetje.nl overhandigt het eerste Business Boeket aan Sander Jansen, wethouder Economische Zaken gemeente Zeist.

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More