Search
Close this search box.

Oud London verstopt de eieren. Kan jij ze vinden?

Paaseieren zoeken is een traditie bij Oud London. Dit jaar zitten er twee heel bijzondere eieren bij.  Terwijl de volwassenen genieten van de brunch wordt door kinderen gezocht naar de eieren die de Paashaas heeft verstopt. Dat is niet alleen leuk, maar ook lekker! Er is dit jaar ook een gouden ei dat wel heel erg goed is verstopt. Het kind (ouders mogen niet meedoen!) dat dit ei vindt, krijgt als beloning een leuke prijs. En het is niet alles goud wat er blinkt, want er is ook een zilveren paasei verstopt. Ook de vinder van dit bijzondere exemplaar wordt beloond met een prijs. Weliswaar niet de hoofdprijs, maar zeker de moeite waard.
De spelregels zijn streng, want de eieren op het buffet tellen niet mee! Dat zou te makkelijk zijn. Brunchen bij Oud London; verrassend lekker!

Oud London verstopt de eieren goed dit jaar
Vind het gouden ei en win een prijs
Lekker brunchen, goed zoeken en misschien wel winnen!
Zoek en vind met Pasen bij Oud London

Pasen-brief

Op zondag 27 en maandag 28 maart staat Hotel Restaurant Oud London helemaal in het teken van het Paasfeest. Kom genieten met vrienden en familie van de heerlijke paasbrunch of een prachtig 4-gangen paasdiner.

Brunchen bij Oud London is pure verwennerij!

Op zowel 1e als 2e Paasdag kunt u terecht voor de uitgebreide en sfeervolle Paasbrunch voor € 39,50 p.p. en kinderen tot en met 11 jaar voor € 19,50.

Vanaf 11:30 uur wordt u feestelijk ontvangen met een glas Prosecco.

De kinderen kunnen genieten van het kinderbuffet & de Kids Club.

Paaseieren zoeken is een traditie bij Oud London. De kinderen zoeken naar de eieren die de Paashaas heeft verstopt. Dat is niet alleen leuk, maar ook lekker!

Dit jaar zit er ook een gouden ei tussen de verstopte eieren. Degene die dit ei na lang speuren vindt, krijgt als beloning een leuke prijs. Het is niet alles goud wat er blinkt, want er is ook een zilveren paasei verstopt. Ook de vinder van dit bijzondere exemplaar wordt beloond met een prijs. Weliswaar niet de hoofdprijs, maar zeker de moeite waard!

Het complete brunch assortiment vindt u hier

Heerlijk paasdiner met mooie wijnen!

Kom genieten van een met zorg samengesteld 4-gangen paasmenu à € 45,00 p.p.
Mooie gerechten begeleid door bijpassende wijnen. Een feest voor de zintuigen!

Kwartel
Gekonfijt pootje / gebakken borstfilet

mousse / kroketje / selderijsalade

***
Bouillon
Ossenstaart bouillon / Madeira room
***
Heilbot
Filet / dragonboter / saffraansaus
of
Lamsfilet
Gebraden / salsa verde / honing-tijmsaus
lamsstoof met paprika en aardappel
***
Paasdessert
Verrassing van de Chef

Lekker blijven slapen!

Met een overnachting in ons hotel krijgt u het gevoel er echt helemaal uit te zijn en kunt u nog meer genieten van onze gastvrijheid. Als u reserveert voor de brunch of het paasdiner, profiteert u van een zeer aantrekkelijke kamerprijs vanaf slechts € 79,00 per nacht inclusief ontbijt voor 2 personen.

Informatie en reserveren:

U kunt telefonisch reserveren op 0343-491245 of per email info@oudlondon.nl.
Er is slechts een beperkt aantal kamers beschikbaar voor de actie en deze is niet van toepassing op reeds gemaakte boekingen.

De kamerprijs is exclusief lokale heffing à € 2,12 p.p.p.n.

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More