Search
Close this search box.

Stimuleringsfonds ondersteunt Ondernemershuis Zeist

Vrijdagochtend 1 april overhandigde directievoorzitter van Rabobank Utrechtse Heuvelrug, Migchel Dirksen, aan het bestuur van het Ondernemershuis Zeist een cheque. Ondernemershuis Zeist ontving een bedrag van € 5.000 uit het Rabo Stimuleringsfonds voor de inrichting van het pand.

Het Ondernemershuis Zeist is een betrokken club ondernemers die samen willen werken aan de duurzame groei en winst van elkaars ondernemingen. Zelfstandigen, MKB’ers, starters en stichtingen worden samengebracht onder één dak. Het Ondernemershuis Zeist biedt flexwerkplekken, vergader- en coachruimtes en organiseert maandelijks events. Het Ondernemershuis tracht te voorzien in de behoefte aan een betrokken en professionele (net)werkplek waar ‘delen’ en ‘duurzaamheid’ centraal staan.

Coöperatief dividend
Elk jaar stelt Rabobank Utrechtse Heuvelrug een deel van de nettowinst beschikbaar als coöperatief dividend. Een deel van dit dividend wordt gestort in het regionale Rabo Stimuleringsfonds. Leden van Rabobank Utrechtse Heuvelrug beslissen over de verdeling van deze gelden.

Aanvraag indienen
Kent u een project dat wellicht in aanmerking komt voor een bijdrage? Kijk op www.rabobank.nl/uhr onder de knop Sponsoring en Coöperatief Dividend voor meer informatie over de criteria en de aanvraagprocedure.

Onderschrift  foto: het bestuur van Ondernemershuis Zeist  ontvangt uit handen van directievoorzitter Migchel Dirksen en van bestuurslid Rabo Stimuleringsfonds Susan Bruning  een cheque t.w.v. € 5.000
Onderschrift  foto: het bestuur van Ondernemershuis Zeist  ontvangt uit handen van directievoorzitter Migchel Dirksen en van bestuurslid Rabo Stimuleringsfonds Susan Bruning  een cheque t.w.v. € 5.000
Loes erg blij met de Cheque van de Rabobank.
Loes erg blij met de Cheque van het Rabobank Stimuleringsfonds

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More