Rokjesdag op de Slotlaan

Woensdag was het niet echt weer voor rokjesdag in Zeist. Toch deden we tussen de regenbuien door net alsof. Voor de nieuwe editie van de gids  ‘Uit in Zeist’ wilde ik een foto maken over gezellig winkelen in Zeist. In het centrum van Zeist zijn volgens het Centrum Management 80 modewinkels te vinden en mode is één van de speerpunten in de plannen van de ondernemers om het winkelend publiek terug te halen naar het centrum van Zeist,

Met de slogan’ ZEIST HEEFT ’T ALLEMAAL!’ worden de rest van het jaar koopweekends georganiseerd rond een speciaal thema. De themaweekenden worden veel uitgebreider neergezet dan de koopzondagen. Het eerste koopweekend vind plaats in het laatste weekend van mei.

Winkels en horeca zijn open op vrijdagavond en uiteraard op zaterdag en zondag vanaf 12 uur, Daarnaast zullen er in het themaweekend verschillende extra activiteiten zijn. In de themaweekenden maken de ondernemers het, naar eigen zeggen, in Zeist extra gezellig om te winkelen, een hapje te eten of een terrasje te pikken.

De thema’s voor de weekenden zijn:
Mei: Happy Hippie Market.
Juni: Tussen Kunst en Kitsch
Juli: Zeist op de kaart
Augustus: Sportief Zeist
September: Zeist Mode
Oktober: Autumn leaves
November: Sinterklaas (+ moonlight shopping)
December: Kerstmis in Zeist

Voor de foto is samengewerkt met WaiWurrie. Bianca Weber heeft  wat dames had opgetrommeld en tasjes van collega modewinkels geregeld.  Zo hebben we tussen de regenbuien door 1 goede rokjesdagfoto kunnen maken. Net als Ed van der Elsken in de jaren 60 dat deed. Maar dan net even anders.

Rokjesdag is gezellig shoppen op de Slotlaan in Zeist

Rokjesdag is gezellig shoppen op de Slotlaan in Zeist

Voor Jou Uitgezocht