Search
Close this search box.

Eigenaar en kok Restaurant CostaRozzi vangen inbreker

ZEIST – De eigenaar van een nieuw Grieks restaurant CostaRozzi op de Steynlaan werd vrijdag avond onaangenaam verrast door een telefoontje van zijn kok, die boven het restaurant woont. Gealarmeerd door lawaai aan de deur, constateerde de kok een poging tot inbraak. De kok belde de politie en zijn baas. Toen de agenten arriveerden, was de dief al gevlogen.

Horeca ondernemer Vassilis Rozis, die pas drie weken geleden zijn zaak opende, kwam ter ondersteuning van zijn chef uit Utrecht om polshoogte te nemen. Toen Vassilis langskwam was de inbreker  weer terug. Hij wilde nog wat wisselgeld hebben en stond bij de kassa.  Maar toen Vassilis later langskwam was de inbreker opeens weer terug. Hij zou nog wat wisselgeld hebben willen pakken en was bezig met de kassa. De twee restaurantmedewerkers slaagden erin de dief aan te houden.  Vervolgens Ze belden 1-1-2. De inbreker werd alsnog opgepakt.

“Het was wel een spannend moment. Het is wel gevaarlijk, maar op dat moment denk je: ik heb ‘m te pakken.” Vassilis vindt het vreemd dat de dief terugkwam naar zijn Griekse restaurant. “Je moet het maar durven.”

Vassilis is erg tevreden met zijn nieuwe nieuw Grieks restaurant CostaRozzi op de Steynlaan. ‘We zijn nog in opbouw en moeten nog een beetje onze draai vinden.’ De klanten zijn erg tevreden over de kwaliteit van onze gerechten. Als we er klaar voor zijn komt er een echte opening.

Grieks restaurant CostaRozzi aan de Steynlaan
Grieks restaurant CostaRozzi aan de Steynlaan
Grieks restaurant CostaRozzi aan de Steynlaan
Grieks restaurant CostaRozzi aan de Steynlaan

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More