Eigenaar en kok Restaurant CostaRozzi vangen inbreker

ZEIST – De eigenaar van een nieuw Grieks restaurant CostaRozzi op de Steynlaan werd vrijdag avond onaangenaam verrast door een telefoontje van zijn kok, die boven het restaurant woont. Gealarmeerd door lawaai aan de deur, constateerde de kok een poging tot inbraak. De kok belde de politie en zijn baas. Toen de agenten arriveerden, was de dief al gevlogen.

Horeca ondernemer Vassilis Rozis, die pas drie weken geleden zijn zaak opende, kwam ter ondersteuning van zijn chef uit Utrecht om polshoogte te nemen. Toen Vassilis langskwam was de inbreker  weer terug. Hij wilde nog wat wisselgeld hebben en stond bij de kassa.  Maar toen Vassilis later langskwam was de inbreker opeens weer terug. Hij zou nog wat wisselgeld hebben willen pakken en was bezig met de kassa. De twee restaurantmedewerkers slaagden erin de dief aan te houden.  Vervolgens Ze belden 1-1-2. De inbreker werd alsnog opgepakt.

“Het was wel een spannend moment. Het is wel gevaarlijk, maar op dat moment denk je: ik heb ‘m te pakken.” Vassilis vindt het vreemd dat de dief terugkwam naar zijn Griekse restaurant. “Je moet het maar durven.”

Vassilis is erg tevreden met zijn nieuwe nieuw Grieks restaurant CostaRozzi op de Steynlaan. ‘We zijn nog in opbouw en moeten nog een beetje onze draai vinden.’ De klanten zijn erg tevreden over de kwaliteit van onze gerechten. Als we er klaar voor zijn komt er een echte opening.

Grieks restaurant CostaRozzi aan de Steynlaan

Grieks restaurant CostaRozzi aan de Steynlaan

Grieks restaurant CostaRozzi aan de Steynlaan

Grieks restaurant CostaRozzi aan de Steynlaan

Voor Jou Uitgezocht