Search
Close this search box.

And the winners are? ……… Zeister Ondernemers van 2016 bekend

Maandagavond 18 april zijn de Zeister Ondernemers van het Jaar gekozen tijdens het Business Event Zeist 2016 in Hotel Theater Figi. Percuris wint zowel de MVO award van de gemeente Zeist als de Rabobank Publieksprijs. De gala avond in Hotel Theater Figi werd gepresenteerd door Willem Kunneman, muzikaal begeleid door Jan Vayne op de vleugel.

De winnaars in de verschillende categorieën zijn: GO Groene Oplossingen (Jonge Onderneming),  Beauforthuis (Horeca en Detailhandel) en Percuris  (MKB, Industrie & Dienstverlening). Bekijk en bestel alle foto’s in onze webshop

Om 19.30 uur werden de genomineerden voorgereden in de prachtige auto’s van businesspartner Broekhuis Volvo. Op de rode loper werden zij verwelkomd door B&W van de gemeente Zeist, de directie van hoofdsponsor Rabobank Utrechtse Heuvelrug, de directie van official partner Werring en Schuler, businesspartners en overige betrokkenen bij het Business Event. Iets na 20:00 uur startte het officiële programma. Na een korte introductie door Willem Gunneman kwamen de genomineerden onder luid applaus van de aanwezige gasten de zaal binnen. Na het voorstellen van de jury, onder leiding van notaris Jannes Haveman, was het tijd voor de eerste categorie.

 

GO! Groene Oplossingen wint Jonge Ondernemers Award. Verkiezing Ondernemer van het Jaar 2016.
GO! Groene Oplossingen wint Jonge Ondernemers Award. Verkiezing Ondernemer van het Jaar 2016.

Jonge Onderneming

In de categorie Jonge ondernemer/onderneming van het Jaar waren Home of Hearts, De Koffietafel en Groene Oplossingen! genomineerd. Home of Hearts biedt binnen haar ‘shop in shop’ concept, startende of kleine enthousiaste ondernemers de kans om hun bedrijf te positioneren. Ook met de Koffietafel aan de eerste Hogeweg in haar gelederen doet ondernemend Zeist helemaal mee in de trend. Juryvoorzitter Jannes Haveman maakte bekend dat Groene Oplossingen de winnaar van deze categorie is. Pieter van der Ploeg en Olav Grove werken met behulp van technische en intelligente oplossingen vanuit een overtuiging die perfect past in de tijdsgeest van verduurzaming en groene, maatschappelijk verantwoorde oplossingen.

Verkiezing Ondernemer van het Jaar 2016. Netwerk Business Event
Beauforthuis (Horeca en Detailhandel) Verkiezing Ondernemer van het Jaar 2016.

Horeca en Detailhandel

Hoogwaardig ondernemerschap in een traditionele sector: de genomineerden voor de categorie Horeca & Detailhandel betraden het podium. Na vertoning van de bedrijfsfilms en interviews met de genomineerden maakte de juryvoorzitter de keuze voor het Beauforthuis als winnaar bekend. Deze ondernemer toont innoverend en hoogwaardig ondernemerschap in een traditionele sector.

Albert Heijn Den Dolder en het Broodlokaal waren ook genomineerd in de categorie Horeca & Detailhandel. Het Broodlokaal weet op zeer originele wijze een losse eigentijdse sfeer te creëren. Binnenstappen bij Albert Heijn Den Dolder is een belevenis en een ontdekkingsreis wat de nominatie voor Ondernemer van het Jaar in deze categorie zeer terecht maakt.  De award in de categorie Horeca & Detailhandel werd uitgereikt door Wethouder Sander Jansen.

 

Verkiezing Ondernemer van het Jaar 2016. Netwerk Business Event
Percuris (MKB, Industrie & Dienstverlening) Verkiezing Ondernemer van het Jaar 2016.

MKB, Industrie & Dienstverlening

Binnen de categorie MKB, Industrie & Dienstverlening was onder andere PI&Q genomineerd. PI&Q is een geheel eigentijds grafisch ontwerpbureau met een bijzonder oog voor design. Een andere genomineerde binnen deze categorie was Pantarhei Bioscience & Oncology, ook een bedrijf om trots op te zijn, zowel voor de eigenaren als voor de gemeente Zeist. Lex Geerts van Zakelijk Zeist Onderneemt had de eer om Percuris de award te mogen overhandigen. Percuris is een bedrijf zonder opsmuk, ze zijn en blijven zichzelf, etaleren daarbij ook het nodige zelfvertrouwen en dat spreekt aan. De jury waardeerde de grote sociale betrokkenheid bij de gemeente Zeist.

Verkiezing Ondernemer van het Jaar 2016. Netwerk Business Event
Verkiezing Ondernemer van het Jaar 2016. Netwerk Business Event
Percuris wint ook de MVO Award
Percuris wint ook de MVO Award van de gemeente Zeist

MVO award

Vervolgens was het tijd voor de MVO award. Katherina Casse van Samen voor Zeist, heeft alle bedrijven getoetst op het gebied van de drie P’s (People, Planet, Profit). Op basis van haar advies heeft de jury bekend gemaakt dat Percuris het hoogst scoort als MVO-onderneming.

Verkiezing Ondernemer van het Jaar 2016. Netwerk Business Event
Verkiezing Ondernemer van het Jaar 2016. Netwerk Business Event
Percuris wint ook de Rabobank UHR Publieksprijs
Percuris wint ook de Rabobank UHR Publieksprijs

Rabo Publieksprijs

Als laatste werd de Rabo Publieksprijs uitgereikt door Henk de Jong, manager Zakelijke Relaties Rabobank Utrechtse Heuvelrug. De winnaar van de prijs werd gekozen door de aanwezige gasten  middels een stemronde. Na een nipte maar zekere overwinning mocht Wijnand Groen van Percuris ook deze Rabo Publieksprijs mee naar huis nemen.

Percuris wint ook de Rabobank UHR Publieksprijs
Percuris wint ook de Rabobank UHR Publieksprijs

Het Business Event gemeente Zeist werd georganiseerd door Network Business Events in samenwerking met hoofdsponsors Rabobank  Utrechtse Heuvelrug en Gemeente Zeist, official partner Werring & Schuler, businesspartners, commissieleden en overige betrokkenen. De boeketten werden aangeboden door Bloemetje.nl. Foto’s van deze feestelijke avond vindt u op de facebookpagina www.facebook.com/businesseventzeist. Alle foto’s zijn gemaakt door Mel Boas van Oog op Zeist. Bekijk en bestel alle foto’s in onze webshop

OogOpZeist.nl is online Media Partner  van de Business Award 2016. Wij verzorgen graag de fotografie en de online communicatie voor dit evenement. OogOpZeist verbind graag partijen in de Zeister samenleving om te verbeelden.  Oog Op Zeist is het snelst groeiende online medium van de regio.  OogOpZeist is de eerste van ruim 60 lokale blogs van OogOpNederland.nl. Wij maken niet alleen de foto’s tijdens dit evenement, Wij zullen ook als eerste medium het nieuws brengen.

 

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More