East meets West in Galerie Kortom

Op zaterdag 23 april ging in Galerie Kortom een nieuwe expositie met het thema ‘East meets West’  van start. Met kunst uit alle windstreken, van China tot Spanje, en met de natuur als inspiratiebron. Te zien zijn grafisch en schilderwerk van diverse Chinese kunstenaars uit de provincie Yunnan, keramisch werk van Satu Juutilainen (Barcelona), beelden van Elvia Cor (Barcelona), textiele kunstwerken van Gita Kalishoek, schilderijen van Fransisca Kalmijn, marmeren beelden van Joost Nijhof en op urban-art geinspireerde schilderijen van Yvonne Kok.

Tijdens de opening waren de Spaanse en de Nederlandse kunstenaars in de galerie aanwezig. Onder het genot van een hapje en een drankje konden bezoekers de werken voor de eerste keer bewonderen in Zeist.

East meets West in presentatie Galerie Kortom. Met kunst uit alle windstreken, van China tot Spanje, en met de natuur als inspiratiebron.

East meets West in presentatie Galerie Kortom. Met kunst uit alle windstreken, van China tot Spanje, en met de natuur als inspiratiebron.

East meets West in presentatie Galerie Kortom. Met kunst uit alle windstreken, van China tot Spanje, en met de natuur als inspiratiebron.

Satu Juutilainen (Barcelona) en van haar eigen lichaam gemaakt keramisch werk tijdens de East meets West presentatie in Galerie Kortom.

Kunstenaars van East meets West in presentatie Galerie Kortom. keramisch werk van Satu Juutilainen (Barcelona), beelden van Elvia Cor (Barcelona), textiele kunstwerken van Gita Kalishoek, schilderijen van Fransisca Kalmijn, marmeren beelden van Joost Nijhof en op urban-art geinspireerde schilderijen van Yvonne Kok.

Kunstenaars van East meets West in presentatie Galerie Kortom. keramisch werk van Satu Juutilainen (Barcelona), beelden van Elvia Cor (Barcelona), textiele kunstwerken van Gita Kalishoek, schilderijen van Fransisca Kalmijn, marmeren beelden van Joost Nijhof en op urban-art geinspireerde schilderijen van Yvonne Kok.

 

 

Voor Jou Uitgezocht

%d bloggers liken dit: