Search
Close this search box.

Studio 62 geopend: Klus geklaard voor Martijn Schoenmaker

Een twintigtal kunstenaars en ondernemers hebben de afgelopen maanden een ruimte betrokken aan de Johan van Oldenbarneveltlaan 62 in het pand van Vertex Dental het tandtechnisch bedrijf. Het pand kwam door de verhuizing van Vertex Dental naar Soesterberg leeg te staan.

Door de leegstand aan bedrijfspanden zou het niet zo makkelijk zijn om een nieuwe huurder voor het pand te vinden.  Namens de eigenaren maakte Hans Dijk samen met kunstenaar Martijn Schoenmaker  een alternatief plan om het pand geschikt te maken voor deelverhuur. Hierop maakte In de afgelopen 1,5 jaar werden er talloze kunstenaars een jonge ondernemers gezocht.

Inmiddels zijn vrijwel alle ateliers gevuld. Tijd om de buurt te laten kennis maken met de kunstenaars en ondernemers. Op zaterdag 30 april hield Studio 62 open huis. Iedereen had de gelegenheid om de ateliers en werkruimtes binnen te lopen kennis te maken met de kunstenaars en deel te nemen aan een mini workshop of korte cursus.

In Studio 62 helpt Marjolein Jonkers van Sense for Sensuality met het vinden van de juiste levensweg.
In Studio 62 helpt Marjolein Jonkers van Sense for Sensuality met het vinden van de juiste levensweg.
Studio 62 is de verzamelnaam voor diverse ateliers en bedrijven gevestigd in het pand aan de Johan van Oldenbarneveltlaan 62 te Zeist.
Studio 62 is de verzamelnaam voor diverse ateliers en bedrijven gevestigd in het pand aan de Johan van Oldenbarneveltlaan 62 te Zeist.
Studio 62 is de verzamelnaam voor diverse ateliers en bedrijven gevestigd in het pand aan de Johan van Oldenbarneveltlaan 62 te Zeist.
Carola Smits van Stoere taarten heeft haar keuken en workshop ruimte in Studio 62
Studio 62 is de verzamelnaam voor diverse ateliers en bedrijven gevestigd in het pand aan de Johan van Oldenbarneveltlaan 62 te Zeist.
Studio 62 is de verzamelnaam voor diverse ateliers en bedrijven gevestigd in het pand aan de Johan van Oldenbarneveltlaan 62 te Zeist.
Studio 62 is de verzamelnaam voor diverse ateliers en bedrijven gevestigd in het pand aan de Johan van Oldenbarneveltlaan 62 te Zeist.
Schoonheidssalon Vitamine-J was een van de eerste bedrijven die aan de van Oldenbarneveltlaan een nieuwe plek vond. Tijdens de open dag presenteerde Vitamine-J haar nieuwe seizoenslijn de “Bohemian Summer”.
Studio 62 is de verzamelnaam voor diverse ateliers en bedrijven gevestigd in het pand aan de Johan van Oldenbarneveltlaan 62 te Zeist.
Studio 62 is de verzamelnaam voor diverse ateliers en bedrijven gevestigd in het pand aan de Johan van Oldenbarneveltlaan 62 te Zeist.

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More