Search
Close this search box.

Vredige bevrijdingsdag in Zeist

Bevrijdingsdag was uitermate rustig in Zeist. Er zaten wat dames gezellig  te picknicken in het park van het Bethaniëplein. Bij het Slot Zeist werd de plantjes markt gehouden zoals al jaren de traditie is op Hemelvaartsdag. Doordat Hemelvaartsdag, dit jaar samenviel met bevrijdingsdag en het nog steeds mei vakantie is, waren er minder bezoekers in de tuinen van Slot Zeist.  De Heren van Zeist hield zijn eigen bevrijdingsfestival met een zanger en een gezellig gevuld terras. Iedereen genoot wel van het prachtige weer.

Bevrijdingsdag picknick in het park van het Bethaniëplein
Bevrijdingsdag picknick in het park van het Bethaniëplein
Terras Heren van Zeist op de Slotlaan
Terras Heren van Zeist op de Slotlaan
Terras Heren van Zeist op de Slotlaan
Terras Heren van Zeist op de Slotlaan

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More