Vredige bevrijdingsdag in Zeist

Bevrijdingsdag picknick in het park van het Bethaniëplein

Bevrijdingsdag was uitermate rustig in Zeist. Er zaten wat dames gezellig  te picknicken in het park van het Bethaniëplein. Bij het Slot Zeist werd de plantjes markt gehouden zoals al jaren de traditie is op Hemelvaartsdag. Doordat Hemelvaartsdag, dit jaar samenviel met bevrijdingsdag en het nog steeds mei vakantie is, waren er minder bezoekers in de tuinen van Slot Zeist.  De Heren van Zeist hield zijn eigen bevrijdingsfestival met een zanger en een gezellig gevuld terras. Iedereen genoot wel van het prachtige weer.

Bevrijdingsdag picknick in het park van het Bethaniëplein

Bevrijdingsdag picknick in het park van het Bethaniëplein

Terras Heren van Zeist op de Slotlaan

Terras Heren van Zeist op de Slotlaan

Terras Heren van Zeist op de Slotlaan

Terras Heren van Zeist op de Slotlaan

 

Voor Jou Uitgezocht