Search
Close this search box.

Rots en Watertraining voor groep 8.

Binnenkort start Danique Thuis met een nieuwe groepstraining speciaal bedoeld voor jongens en meisjes van groep 8 die nog een steuntje in de rug kunnen gebruiken voordat ze naar de middelbare school gaan. In deze fysieke en sociale competentietraining  is er veel aandacht voor het verbeteren van zelfbeheersing, zelfreflectie en zelfvertrouwen, het fysiek, mentaal en verbaal weerbaar worden en sociale en communicatieve vaardigheden.  Thema’s die in deze training onder  andere aan de orde komen zijn:

  • zelfvertrouwen,
  • sterk staan,
  • concentratie en focus,
  • lichaamstaal (wat straal ik uit en hoe doe ik dat)
  • hoe ga je om met groepsdruk en pestgedrag
  • hoe kun je op een duidelijke manier je grenzen aangeven.

De training bestaat uit 6 wekelijkse lessen van een uur. Kan uw groep 8 ‘er nog een steuntje in de rug gebruiken en leert uw kind vooral door te dóen? Dan is deze specifieke training echt wat hem of haar.

De speciale Rots en watertraining start op 18 mei.

Data:  18 mei, 25 mei, 1 juni, 8 juni, 22 juni, 29 juni
Tijd: 16:00 – 17:00 uur
Kosten: €180 incl.btw
Plaats: Kerckebosch, Zeist

Kijk voor alle praktische informatie op www.thuisintheater.nl  of neem gerust contact op via info@thuisintheater.nl of 06-55064551.

 

Thuis in Theater Start met Rots en Watertraining voor groep 8.
Thuis in Theater Start met Rots en Watertraining voor groep 8.
Thuis in Theater Start met Rots en Watertraining voor groep 8.
Thuis in Theater Start met Rots en Watertraining voor groep 8.

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More