Search
Close this search box.

Rugby-training voor Zeister Jeugd

Woensdagmiddag kon de Zeister Jeugd kennismaken met rugby.  Oud-rugby spelers en liefhebbers (Jeroen Sleijffers, Fred Duijnstee en Frank Jansen) organiseerden samen met Rugby Club de PinkPanthers uit Driebergen de eerste kennismaking met deze sport voor de jeugd in de leeftijd van 6 tot 9 jaar.

Rugby is een stevige maar eerlijke sport met veel variatie en spelmogelijkheden. Aan de eerste training van een uur deden ongeveer 25 kinderen mee. Zij konden zich uitleven onder professionele leiding van David Kuilenburg, trainer van de PinkPanthers. Ze kregen een looptraining met de bal. Ook leerden ze de bal van elkaar afpakken.

Volgende week woensdag is er weer een training voor jongens en meisjes van 6 tot en met 9 jaar. Wil je ook meedoen? Alles wat je nodig hebt is een T-shirt een korte broek/joggingbroek en sportschoenen (die vies mogen worden). De trainingen worden gegeven door professionele trainers van de PinkPanthers uit Driebergen. Voor deelname aan de training tot de zomervakantie wordt een bijdrage gevraagd van € 15,–. Voor dat geld is het kind ook verzekerd en krijgt het een bitje. Bij voldoende animo is het de bedoeling om dit initiatief na de zomer een structureel vervolg geven.

Iedere zondagochtend tussen 9 en 10:30 wordt er lekker gebald op het Bisonveld door senioren. Iedereen die zin heeft in een potje rugby is van welkom om mee te doen.

Als je mee wil doen kan je gewoon langskomen op het Bisonveld. Voor de kids zijn de trainingen op woensdag middag van 16:00 tot 17:00. Senioren kunnen terecht op zondagochtend van 9:00 tot 10:30  Voor vragen kan je mailen of bellen met Frank Jansen:  06 2225 3765 of Frank.jansen@Rabobank.com.

 

Rugby training voor de jeugd op het Bisonveld door de PinkPanthers
Rugbytraining voor de jeugd op het Bisonveld door de PinkPanthers
Rugbytraining voor de jeugd op het Bisonveld door de PinkPanthers
Rugbytraining voor de jeugd op het Bisonveld door de PinkPanthers
Rugbytraining voor de jeugd op het Bisonveld door de PinkPanthers
Rugbytraining voor de jeugd op het Bisonveld door de PinkPanthers
Rugbytraining voor de jeugd op het Bisonveld door de PinkPanthers
Rugbytraining voor de jeugd op het Bisonveld door de PinkPanthers
Rugbytraining voor de jeugd op het Bisonveld door de PinkPanthers
Rugbytraining voor de jeugd op het Bisonveld door de PinkPanthers

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More